Login/Registracija

Šuške samo lete: Da li je Aleksandra Bursać nova kraljica bakšiša? (VIDEO)

Mlada pevačica Aleksandra Bursać jedna je od najtaženijih na terenu kada su u pitanju proslave i privatna slavlja.

Ona često nastupa u klubovima i diskotekama, ali se ne libi da peva i na svadbama i ostalim privatnim proslavama.

Tako je sada isplivao jedan video na društvenim mrežama koji je postao viralan za manje do 24 sata. Naime, to je snimak sa jedne privatne proslave gde je Aleksandra nedavno nastupala, a svima je privukao pažnju bakšiš koji je pevačica dobila za samo jednu pesmu.

U pitanju je numera Suzane Jovanović „Oči, Oči“ koju je Aleksandra nedavno obradila i koja se posle toliko godina vratila u sam vrh najslušanijih pesama.

Kako je zapevala ovu pesmu, tako je stizao bakšiš, a ona je je u jednom momentu imala pune ruke novčanica u različitim valutama i apoenima.

„Bravo kraljice“, „Tako se peva“, „Zaslužila si i veći bakšiš“ – samo su neki od komentara ispod ovog videa na društvenim režama.

Podsetimo, Aleksandra je pre nekoliko dana u razgovoru za Grand otkrila zbog čega još uvek nije našla dečka i koje kriterijume treba da ima jedan momak da bi nju osvojio.

Volela bih zaista da se pojavi neka ozbiljna ljubav. Čekam to, ali dok ne bude onako kako ja hoću ostaću sama i čini mi se da sam se zaljubila – rekla je Aleksandra.

Foto: Z.K.Munja/TikTok,
Autor: A. Milinković