Login/Registracija

Supruga Sergeja Ćetkovića poludela kada je pevač zaprosio pred 500 ljudi: „Uvek sam bio luckast i romantičan“, a evo šta je uradio

sergej cetkovic n

Sergej Ćetković uživa u skladnom braku sa suprugom Kristinom već više od 20 godina, a malo je poznato da njihova priča počinje još kada su bili deca.

Naime, ovaj par se poznaje još od malih nogu s obzrom na to su im roditelji kućni prijatelji, a kako pevač kaže simpatije su uvek postojale.

SERGEJ CETKOVIC NNK SNIMANJE 31052023 FOTO MUNJA 24 ok

– Od kada smo bili mali bio zaljubljen u nju, postojale su neke simpatija i neka hemija i ja sam znao da je to to, ali desilo se kada su se zvezde poklopile– ispričao je pevač svojevremno u emisiji „Od A do Da“, pa se prisetio i njihovog susreta nakon nekoliko godina neviđanja.

– Svirao sam u Podgorici i učinilo mi se da sam je video, ali nisam bio siguran i tada mi je pomogao moj drug Knez,a evo i kako. Kažem ja bendu da sledeća pesma bude „Tina bambina“ i kako sam ja krenuo da pevam vidim ona se smeje i tako je sve počelo– objanio je Sergej.

Nakon pet meseci zabavljanja odlučili su da se venčaju, a čina veridbe i danas se seća sa istim uzbuđenjem.

– Uvek sam bio luckast i romantičan. Bila je Nova godina, ja sam oteo muzici mikrofon otpevao neku pesmu i tu pred 500 ljudi izjavio ljubav. Ona je bila u čudu i rekla nemoj više nikad da si mi to napravio (smeh) ali ja volim da pravim takve izlete jer osmeh je lek za sve sve– iskren je pevač.

Ćetković je mišljenja da je svako rođen za svakoga, i da su tako i oni oduvek znali da su jedno za drugo što je potvrdila i Kristina.

Njihovu porodičnu idilu uptpunile su ćerkice Lola i Mila, a pevač često ističe koliko je ponosan na svoju porodicu.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Č.