Login/Registracija

Katarina jednu stvar ne može da oprosti Darku, pevač se požalio: „Stalno mi prebacuje“

Darko Lazic 1

Pevač Darko Lazić nakon operacija skidanja viška kože, kao i ponovne intervencije zbog komplikacija se oporavlja, a težak period ostavio je iza sebe. Tokom gostovanja u televizijskoj emisiji najavio je veliko svadbeno veselje na jesen nakon što su pevač i njegova izabranica Katarina obavili opštinsko venčanje u tajnosti.

Katarina i ja smo se venčali u opštini, ovo mi je faktički drugi brak. U avgustu će biti i crkveno venčanje, napravićemo veliku svadbu. U braku sam bio samo sa Anom iako su me venčavali sa svakom devojkom sa kojom sam bio – rekao je Lazić.

Pevač je više puta istakao da je sadašnja supruga ujedno i njegova prva ljubav i ozbiljnija veza u životu.

Sada sam se zaista zaljubio onako kako treba, tačnije nikada se nisam ni odljubio od Katarine. Bili smo zajedno pre četrnaest godina, to je bila prva prava veza – objasnio je Darko.

Darko Lazic 1

Na pitanje ko je prvi put prekinuo vezu, Darko je odgovorio:

Ja, hteo sam da izludujem svoje i nisam želeo da je povredim. Sada kada sam to uspeo treba mi prava osoba pored mene. Katarinin i moj ponovni susret je bio čista slučajnost. Katarina se razvela od muža, a ja sam je spreman čekao.

Pevač je otkrio da mu Katarina ipak jednu stvar nikada nije oprostila.

-Nikada mi nije oprostila prvi raskid, to mi prebacuje i dan danas. Pravićemo svadbu dva dana, a ako izdrži i drugi dan to je onda to – našalio se pevač.

Darko lazic
Foto: Instagram/Printscreen/darkolazicofficial,
Autor: I.Grk