Suprug Mie Borisavljević napravio neverovatnu transformaciju: „Nisam odlučio, desilo se“

DSC01907 ok

Suprug popularne pevačice Mie Borisavljević, Bojan Grujić stekao je neverovatnu popularnost učešćem u „Zvezdama Granda“, a danas je jedan od najpoželjnijih muškaraca na estradnoj sceni.

Što bi mnogi rekli, ne bi Mia bacila oko na njega za džabe, a s obzirom da danas uživa u statusu najboljeg frajera na estradi Boki je otkrio koliko mu je vremena trebalo da svoju figuru dovede do savršenstva.

-To je bio baš baš naporan put. Nisam ja to nekako specijalno odlučio, prosto se tako desilo. Bio sam baš mlad i te 2008. godine ili 2009. čak, kada sam bio u „Zvezdama Granda“ bio sam baš mršav. Imao sam možda 70 ili 80 kilograma- objasnio je Grujić, a potom se prisetio kako su kolege iz takmičenje reagovale na njegovu promenu.

-Sećam se da sam ispao tada, otišli smo Petar Mitić, Saša Kapor i ja u baraž i sledeće godine kada sam se pojavio gledali su me i pitali se ko je ovaj. Sale i Žika su bili u šoku, pa bukvalno za godinu dana sam se toliko promenio. Ceo život se bavim sportom, ali tada je došao takav period da donesem odluku.

BOJAN GRUJIC ZGS SNIMANJE 22032023 FOTO FILIP 3 ok

-Mnogo brže smrša nego što se ugoji, ako par dana malo propusti sklizne za deset kilograma. Ja kažem čoveče da li je moguće ovo?!- otkrila je Mia zbog čega se voditelj Siniša Medić našalio i pitao je da li oseti tu razliku od deset kilograma.

-Pa naravno, kako se ne oseti! (smeh)- odgovorila je pevačica i nasmejala sve u studiju.

DSC01598 ok

Podsetimo, prošlog leta Bojan i Mia svoju dugogodišnju ljubav ozvaničili su izgovaranjem sudbonosnog „da“ i priredili svadbeno veselje. Istog dana krstili svoju ćerkicu Teu koja je ujedno proslavila svoj prvi rođendan.

BONUS VIDEO

Foto: F. Pavlović,
Autor: J. Jović