Login/Registracija

Ovo je najskuplja pesma na estradi: Koštala je papreno, a danas je veliki hit

Poznato je da su pevači spremni da daju vrtoglave cifre za dobre pesme i spotove, a publika se veoma često pita koja pesma je na estradi najskuplja.

Iako vam prvo na pamet možda padaju neki boemski hitovi, verovali ili ne Ana Nikolić bila je spremna da najviše plati i to čuveni hit čija premijera je bila pre neverovatnih petnaest godina.

U pitanju je numera „Romale, romali“ za koju je Nikolićeva izvadila čak trideset hiljada evra, ali sudeći po broju pregleda i trajanju pesme, Ana se ne kaje, prenosi Kurir.

Još na prvo slušanje znalo se da će pesma postati vanvremenski hit, a ni cifra za koju ju je Ana kupila od Kikija Lesendrića nije zanemarljiva.

Podsetimo, Kiki Lesendrić nedavno je govorio o saradnji sa Anom Nikolić i otkrio zašto joj je debelo naplatio pesmu.

 Bio sam bezobrazan i taj bezobrazluk je naplaćen, a sa druge strane, trebalo je da radim ceo album, pa se vratio Mili, bio sam ljut i odvalio sam cenu koja je bila opravdana – rekao je za Blic, a na pitanje da li je pesma vredela toliku sumu odogovorio:

-Bilo je jako skupo raditi produkciju u to vreme, Marina je bila takođe skupa, kao i Ljilja Jorgovanović, pesma je svakako opravdala cenu i njoj je donela novac.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović