Stoja odgovorila Jovani Jeremić nakon poziva da joj peva na svadbi: Javno se obratila voditeljki i zakucala odgovorom (FOTO)

Stoja odgovorila Jovani Jeremić
instagram.com/jeremicjovana/

Jovana Jeremić pre nekoliko dana objavila je video u kome hvali Stojine hitove kada je izrazila đelju da joj upravo ona peva ukoliko se bude ponovo udavala.

Slušam Stoju. Stojo, živela hiljadu godina, ukoliko se budem udavala drugi put ti ćeš mi pevati na svadbi pod broj jedan. To su pesme za jake žene. Od „Revolucije“ do „Nešto mi govori“, pa „Muzika“, „Žena starija“ i tako dalje,sve pesme Stojine, odjekuje auto– rekla je Jovana, a sada je javno dobila odgovor od Stoje.

STOJA ZGS SNIMANJE 08022023 FOTO FILIP 16 ok 2
Stoja odgovorila Jovani Jeremić

Stoja odgovorila Jovani Jeremić

Dogovoreno– napisala je kratko pevačica koja je podelila Jovanin pomenut video.

uu
Stoja odgovorila Jovani Jeremić

Podsetimo, nakon razvoda od Vojislava Miloševića, voditeljka Jovana Jeremić svoju sreću našla je kraj uspešnog biznismena Dragana Stankovića.

instagram.com/jeremicjovana/

-Roditelji su super prihvatili Dragana, mama je rekla da je dobar frajer. 2023. godina mi je promenila život, upoznala sam ljubav svog života i otplatila sam kredit za stan, tako da sam zvanično vlasnica svog stana, uspela sam i to i mogu da kažem da sam lepo zatvorila godinu – izjavila je ranije Jovana Jeremić.

BONUS VIDEO- Jovana Jeremić o žiriju „Zvezda Granda“:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja/Instagram,
Autor: S. Čumić