Udaje se Jovana Jeremić? U programu uživo dečko sve otkrio: „Bog nas je spojio na ovaj dan“

Jovana Jeremic Instagram
Instagram jeremicjovana

Dečko Jovane Jeremić, vlasnik pekararske industrije, Dragan Stanković, se uključio u jutarnji program kod svoje drage i progovorio o početku njihove ljubavi.

On se, naime, ovom prilikom prisetio kako je krenula njihova veza.

Jovana Jeremić zaprošena

-Kao što znate prošle godine sam dao vašoj koleginici, sada mojoj devojci, večnoj saputnici nadam se, poželeo sam joj da nađe večnu ljubav, i mislim da je Bog nas spojio baš na ovaj dan – rekao je Dragan pa dodao:

-Moja izabranica je za mene najbolja, i ja joj želim mnogo više uspeha, i molim vas da je pustite ranije sa Pinka, da dođe da mesi česnicu jer je to vežbala prethodnih dana i sjajno joj ide. Majka ju je rodila za sve.

Jovana nije skidala osmeh sa lica, te je sve vreme pažljivo slušala svog izabranika.


Podsetimo, nakon razvoda od Vojislava Miloševića, voditeljka Jovana Jeremić svoju sreću našla je kraj uspešnog biznismena Dragana Stankovića.

-Prva Nova godina sa čovekom kojeg obožavam na mega dočeku kako dolikuje kraljicama – napisala je Jovana na društvenim mrežama nedavno.

-Roditelji su super prihvatili Dragana, mama je rekla da je dobar frajer. 2023. godina mi je promenila život, upoznala sam ljubav svog života i otplatila sam kredit za stan, tako da sam zvanično vlasnica svog stana, uspela sam i to i mogu da kažem da sam lepo zatvorila godinu – izjavila je ranije Jovana Jeremić.

BONUS VIDEO: Svadba Darka Lazića

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Instagram jeremicjovana,
Autor: A.Dačić