„Ljubio mi ruku kao tetki“ Zorica i Kemiš su 4 decenije u braku, a na početku nije bilo lako: „Nisam mogla da ga smislim“

2baad2748bc62a23a7bea34cb589a1f0d2313260

Pevačica Zorica Brunclik i harmonikaš Miroljub Aranđelović Kemiš pune četiri decenije uživaju u skladnom ljubavi, a i posle toliko vremena vole se kao prvog dana. Ipak, njihov prvi susret nije odavao utisak da će jednog dana završiti u savršenom braku.

Danas, posle toliko vremena Zorica sa ponosom govori o suprugu za kog smatra da je ljubav njenog života.

-Uvek sam govorila da je Miroljub bolji čovek od mene, međutim sada u poslednje vreme mislim da sam ja bolji čovek od njega zato što je mene Bog nagradio njime! Kada dobijete takvu kompletnu ličnost, dobrog čoveka i čoveka na koga možete da računate, da se oslonite, da vam bude i mama i tata, muž, prijatelj i drug, ljubavnik i brat, e onda sam sigurno mnogo dobar čovek –izjavila je Zorica koja se svojevremeno u emisiji „Iz profila“ prisetila kako je počela njihova ljubav.

477521016e534e15e89c45e47518a2f07b85c6df

-Kad sam ga srela nisam znala da je on čovek za mene. Nisam mogla da ga smislim. Mnogo je bio prepotentan, bio je i mršav za moj ukus. O njemu se pričalo u svim krugovima, a na mene nije obraćao pažnju. Ljubio mi ruku kao tetki!– prisetila se pevačica i otkrila da je ona napravila prvi korak, iako su u to vreme bili samo kolege.

-Bili smo zajedno na koncertu a moje kolege i ja ga čekamo u kolima da krenemo u hotel. Ustanem ja i zateknem ga kako sedi na koferu od harmonike, onako zgodan do bola a oko njega deset lepotica i ja ih pitam šta radite vi sa mojim mužem?- objasnila je Zorica u emisiji na Grand televiziji.

Ipak, presudan susret dogodio se u Parizu 1980. godine.

U grad svetlosti stigla sam sa najstarijom ćerkom Marijom, a pošto smo on i ja bili smešteni u dva različita hotela u istoj ulici, zajedno su nam organizovali prevoz do mesta na kojem je održan koncert – pričala je svojevremeno pevačica koja je dve nedelje nakon povratka iz Pariza, otišla na aerodrom da sačeka Kemiša.

66133c9c41e5dfa5c054e4bf4dede6c4aa5ad47c

Međutim, pevačica je doživela iznenađenje kada je shvatila da ga na aerodromu čeka verenica i njen otac.

Kada je izašao iz aviona, prošao je pored njih, zaputio se ka meni i poljubio me, ne obazirući se na začuđene poglede. Navodna verenica, kako mi je rekao, nikada nije bila zaprošena, nego je to samo priželjkivala. Pošto je ona bila iz Beča, kao džentlmen, smestio ju je sa ocem u svoj stan kako bi razrešili neprijatnu situaciju, a ja sam kod kuće imala troje dece i majku, pa nismo znali gde da provedemo veče. Mamu sam prethodno slagala da idem na koncert, predočivši joj da postoji mogućnost da prespavam u Vršcu-ispričala je Zorica za medije.

zorica brunclik nadimak 2

Kako je izjavila, zbog ranijih pogrešnih izbora, nije smela da kaže majci za Kemiša.

Zbog prethodnih pogrešnih izbora, bilo me je sramota da joj kažem da idem na sastanak na kojem sam se u stvari i smuvala sa Kemišem. U hotel nismo mogli jer smo oboje poznati, jednako kao ni u restoran. Vozili smo se po Beogradu i okolini, kad nas je u Grockoj zaustavio policajac i zamolio da ga povezemo do zubara jer trpi bolove. Toliko smo se spetljali objašnjavajući da idemo iz nekog studija, a potom, kad smo ga ostavili, Miroljub je predložio da ipak odemo do jednog hotela, gde će naš boravak uz pomoć jednog njegovog prijatelja biti diskretan. Iako je obećao da će se skloniti sa ulaza dok ja ne prođem, virio je iza recepcionarskog stola, ali nikada nije otkrio tajnu. Tako je počela naša ljubav -govorila je Zorica za domaće medije.

BONUS VIDEO: Zorica Brunclik i Šaban Šaulić igraju na slavi

Izvor: Grand

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. A.