Nakon što je pokazala novog dečka, Milica Todorović puca od emocija: „Duša moje duše“ (VIDEO)

steva anđelković rođendan
Z. K. Munja

Pre nekoliko dana, Milica Todorović pojavila se na rođendanu Žike Jakšića sa novim dečkom koga je skrivala od očiju javnosti.

Pevačica ne krije svoju sreću što je napokon našla momka koji je ispunjava, a sada je objavila još jednu lepu vest zbog koje čestitke ne prestaju da pristižu.

rođendan steve anđelkovića
Z. K. Munja

Milica Todorović čestitala rođendan Stevi Anđelkoviću

Naime, njenom dugogodišnjem prijatelju i kumu Stevi Anđelkoviću je danas rođendan povodom čega je objavila emotivan video sa njihovim slikama i smincima uz posvetu.

Dušo moje duše, kume moj, srećan ti rođendan! Da mi uvek budeš nasmejan, srećan, zdrav i voljen! Voli te tvoja kuma– napisala je Milica dok su se u komentarima nizale čestitke razneženih pratilaca.

Milica je nedavno otkrila i kako je Steva pitao da mu bude kuma.

-Mislim da mi je najlepši trenutak u životu kad je Steva došao kod mene kući sa ružom i ja sad kažem: „Šta ti je kume, nije mi ni rođendan ni slava, nije ništa“ i on onako ne može da kaže, a oči mu pune suza i ja mu kažem:„Kaži šta se desilo“ i on mi daje onu ružu i kaže „Pročitaj“ i ona mala čestitka i piše „Da li hoćeš da budeš moja kuma?“. Ja sam ga venčala u crkvi i mi smo najbolji drugari i kumovi i stvarno ga mnogo volim– prisetila se pevačica.

BONUS VIDEO: Ovo je novi dečko Milice Todorović

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: S. Čumić