Milica Todorović sa novim dečkom došla kod Žike Jakšića na rođendan, evo kako izgledaju zajedno (VIDEO)

Pevačica Milica Todorović večeras se sa novim dečkom Lazarom pojavila na proslavi 60. rođendana voditelja i producenta Žike Jakšića.

Pevačica je na gala slavlje stigla u društvu kolege i kuma Steve Anđelkovića, ali i novog dečka Lazara iz Novog Sada zbog kog nije mogla da sakrije osmeh sa lica.

Milica Todorović sa novim dečkom stigla na rođendan Žike Jakšića

milica todorovic

Vidno raspoložena Milica je zajedno sa kumom i radnikom na parkingu pozirala pripadnicima sedme sile, dok je njen novi dečko parkirao Audija.

Ovo je najbolji čovek ovde, mnogo mi je drago što sam Vas videla – rekla je Milica radniku, a zatim sačekala dečka parkira auto i pridruži im se na žurci koju je Jakšić organizovao u jednom poznatom beogradskom hotelu.

milica todorovic decko

Inače, Milica se na rođendanu pojavila u crnim pantalonama i kaputu u istoj nijansi, dok je njen dečko odabrao klasiku – belu košulju i crne pantalone.

I dok je Mica strpljivo pozirala, njen novi dečko izgleda da nije navikao na kamere, te je brzo umakao sa parkinga i ušao u hotel.

Novi dečko Milice Todorović

novi decko milice todorovic
Novi dečko Milice Todorović
decko milice todorovic

Pogledajte kako izgleda novi dečko Milice Todorović.

Inače, Lazar je nekadašnji maneken, rođen je u Novom Sadu i vrlo je aktivan i popularan na društvenim mrežama. Njegov profil prepun je izazovnih fotografija, a iz njih saznajemo da se nekad bavio i manekenstvom, dok je danas uspešan u tetoviranju obrva.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: A. Dačić,
Autor: I. A./A.Dačić