Login/Registracija

ŠOK Pevačicu KUPA četiri muškarca, fanovi opčinjeni: „Gospođetina, još od ZVEZDA GRANDA videlo se da će biti posebna“(VIDEO)

U „Zvezdama Granda“ Aleksandra Tadić privlačila je pažnju publike specifičnim glasom i muzičkim repertoarom, a posle takmičenja i stasom koji je često isticala u vrlo provokativnim izdanjima. Ali sad tvrdi da njeno vreme tek dolazi.

Nedavno je „sahranila“ svoj umetnički nadimak po kom je godinama bila prepoznatljiva i objavila da će publika tek da upozna pravu Aleksandru.

-Nema više Cipke, sad sam samo Aleksandra Tadić koja pomera granice. I to definitivno pomera granice. Pripremila sam niz iznenađenja za publiku, a ono pravo očekuje ih 1. februara kada izlazi moja nova pesma „Ludo, ludo“ za koji sam snimila i visokobudžetni spot- rekla je pevačica za Grand i dodala da od nje možemo da očekujemo neočekivano.

Obećanje dato je i ispunila, što je dokazala u tizeru za novi singl koji je raspametio njene pratioce na društvenim mrežama.

-Moji momci su bolji od tvojih – napomenula je Aleksandra u opisu videa kojim je najavila novi spot, a u kom je muškarci kupaju, češčjaju i masiraju joj stopala.

„Gospođetina bila i ostala“, „Mačetina“, „Od prvog pojavljivanja u Zvezdama Granda znao sam da će biti posebna“, „Ma, ko zna – zna“, samo su neki od komentara na delić novog spota koji možete da pogledate u nastavku.

NE PROPUSTITE

Foto: Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić