„Žao mi je majke, život mi se raspada“ Edita u emotivnoj ispovesti iznela sve detalje tuče sa sestrom (FOTO)

IMG 1581

Nakon što je pre nekoliko dana u javnost isplivao snimak na kome se vidi kako se Edita i Indi Aradinović tuku nasred ulice, Edita je odlučila da se javnosti obrati preko svog Instagram profila.

Ona je kroz emotivnu poruku napisala sve šta misli i kako se oseća.

-Nešto da vas pitam. Ko još želi ovakvu vrstu publiciteta? Zar sam se godinama borila za ovo? Ovo su moji najbolji rezultate? Ne. Niko ne želi ovakvu vrstu pažnje, nisam se borila za ovo, i ovo definitivno nisu moji najbolji dani. Ne mogu da vratim vreme, jer da mogu sigurno bih izbegla ovaj vid rešavanja porodičnih problema i ulažnje u još dublji. Evo, dragi moji, ovo je savršen školski primer kako izgleda kada problem koji vas tišti godinama rešavate ignorisanjem, ćutnjom, potiskivanjem – započela je pevačica svoju ispovest, pa dodala:

Žao mi je, najiskrenije. Ni jedna ni druga nismo želele da dođe do ovoga, a pogotovo ne do očiju javnosti. Sada imate i osnova i materijala da pljujete i vršite razne vrste analiza. Onaj ko me zna, zna da iza temperamentne Edita, stoji jedna Edita koja voli svim srcem, koja nesebično daje, oprašta i razume. Sama sam kriva za svoje postupke, ali da vam kažem nešto: bilo je i gore i teže, pa sam ustajala i pobeđivala samu sebe. Ne vidim razlog da i sada tako ne uradim. Bila sam svesna da će neko snimiti i izbaciti, živa nisam bila dok se to nije desilo. Sada nema nazad, već samo napred. Ovim pismom obraćam se i izvinjavam prvo sebi, pa onda i vama, što ste to morali da gledate i upijate– napisala je mlađa sestra Aradinović na svom profilu.

https://www.instagram.com/p/CoCq43iIvtr/?utm_source=ig_web_copy_link

Edita je u otvorenom pismu istakla da je sama sebi bila najveći neprijatelj.

Ovim pismom obraćam se ljudima koji me vole i prate, a i onima u kojima takođe, kao i u meni, kulja, koji možda iz sopstvenih okova stavljaju iste drugima. Meni vaše uvrede na nacionalnoj osnovi, niti bilo kojoj drugoj, ne vređaju. Ja sam sebi bila najveći neprijatelj, i samu sebe najniže vređala, i nema gore od toga. I samo bih zamolila običan narod koji ne razume, a ima želju da prokomentariše situaciju, molim vas, preklinjem vas, ne budite gordi, jer iz iskustva vam kažem – desiće vam se ono čega ste se najviše plašili, ali zasigurno, i to je super. Posmatrajte na to kao na opomenu ili zarez života koji vam govori: ‘usporite, ne donosite prerano zaključke“. Vrati se kao bumerang – napisala je pevačica, pa dodala:

Trenutno mi se život raspada, jako loše podnosim sve ovo i još mnogo toga. Žao mi je, žao mi je svega, žao mi je moje mame najviše. Ja sam ta kojoj je okidač pukao i koja nije imala dovoljno savesti i kontrole da se zaustavi – priznala je Edita.

https://www.instagram.com/p/Cm1xZXKt_N-/?utm_source=ig_web_copy_link

Na samom kraju postavila je fotografije članka o princu Hariju, koji je nedavno otkrio da se jednom prilikom potukao sa svojim bratom, i to kako su mediji pisali o njemu.

Foto: Instagram/Printscreen,
Autor: I.Grk