Login/Registracija

ŠOKANTNO Aleksandra Tadić izjavom digla prašinu: „SAHRANILA SAM CIPKU“

Od kada se pojavila na estradnoj sceni, Aleksandra Tadić privukla je veliku pažnju dobrim glasom, stasom, ali i nadimkom koji je sigurno jedan od najoriginalnijih. Za Cipku su svi čuli, međutim pevačica je na veliko iznenađenje svih rešila da se „otarasi“ prepoznatljivog nadimka.

-Cipka je umrla, sad sam Aleksandra Tadić. Neki ne mogu da me nađu na Instagramu pa misle da sam ih blokirala, ali samo nisu bilI u toku da sam sad samo Aleksandra. Dosta je bilo nadimka Cipka jer ipak ja sada dolazim u neke malo ozbiljnije godine i nemam više volju da objašnjavam da li je Cipka ili Čipka- objasnila je Aleksandra.

Na njeno zadovoljstvo, uskoro će Aleksandra Tadić imenom i prezimenom potpisati spot na kome vredno rad.

-Promena boje kose je uvertira do spota, ali ičekujem u narednom eriodu da sve to tavršim. Biće neke hot scene jer se od mene to i očekuje- otkrila je pevačica.

Malo ko ima hrabrosti da pravi promene i transformacije na kakve je Aleksandra spremna, posebno kada je u pitanju boja kose, te se voditelj Živojin Krstić našalio da je njen dečko za veoma kratko vreme imao čak tri devojke- atraktivnu crnku, bvatrenu crvenokosu i sada brinetu.

-Pa da, malo osveženje, šta fali. Tako treba, zar ne? Ma nemam dečka, ali imam novu pesmu!- poručila je sa osmehom.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović