Login/Registracija

„Stradaće zbog muškarca, nosi prokletstvo sa očeve strane“ Vesna Rivaš šokirala zastrašujućim tvrdnjama o rijaliti učesnici (VIDEO)

ipiccy image 2023 01 30T114521.269

Ljubavni trougao rijaliti učesnika Zvezdana Slavnića, Anđele Đuričić i Ane Ćurčić šokirao je ceo region, a Vesna Rivas rešila je da progovori o ovoj temi tokom gostovanja u „Grand magazinu“.

Kao neko ko nema dlake na jeziku i ko rado govori na temu rijalitija, Vesna je pomno analizirala čuveni trougao, posebno Anđelu koja je možda i najveće iznenađenje za one koji već godinama prate rijaliti.

Za Zvezdana u spoljnom svetu nema života. Kada je Anđela Đuričić u pitanju meni nije razočarenje, niti ljudi treba da je osuđuju. U pitanju je mladost koja poleti i misli da sve zna. Anđela ima u samom rodnom kodu stradanje kroz muškarce – rekla je Vesna Rivas, pa dodala:

Ona ima prokletstvo sa očeve strane. Uvek će biti nesrećna u ljubavi. Imaće ili loš izbor partnera ili malteretiranje od strane partnera. Moguće da će mlada ostati udovica, sama sa decom. Ima jako lošu karmu u tom smislu i to je vuče da stalno tako bira.

rivas

Vesna je zatim nastavila da detaljno analizira i raskrinkava Crnogorku.

Nije ona tako fina, ona se samo trudi da bude kulturna i vaspitana jer je tako naučena. Za Zvezdana se zalepila zbog loše karme. Jaoj, Bože! On je stariji i čovek sa dosta zamrznutog vremena. On je čovek koji sebe nije ostvario kao muškarac. Takvi i traže te fine i dobre. Ne zna se ko je od njih više iskompleksiran. – zaključila je Vesna.

Detaljnu analizu ljubavnog trougla i ostatk intervjua možete poslušati u videu ispod.

Foto: Printscreen,
Autor: I.Grk