Sofija Milošević objavom srušila mreže, manekenka u ruci sa bukvalno milion dinara (FOTO)

Sofija Milosevic torba

Manekenka Sofija Milošević neretko svojim objavama na društvenim mrežama intrigira javnost, a jedan detalj na poslednjoj svima je privukao pažnju.
Naime, Sofija Milošević pozirala je u Milanu, u Italiji na jednim stepenicama, te je tom prilikom pored njene lepote i gracioznosti, mnogima zapala za oko i njena skupocena tašna.

Sofija milosevic torba 2
Instagram sofijamilo


Reč je o tašni marke „Hermes“, koja, kako saznajemo, košta paprenih 8.100 evra, što je negde oko 950 hiljada dinara.
Podsetimo, opšte je poznato da Sofija ne štedi kada je reč o najnovijim krpicama, torbama i sličnim aksesoarima, te su mnogi ostali zapanjeni kada su zapravo shvatili koliko košta ova tašna.

sofija milosevic torba 1

Supruga fudbalera Luke Jovića je i ranije objavila niz snimaka na kojima se vide luksuzni komadi koje nosi. Tako je svojevremeno ponela čizme svetskog brenda koje koštaju više od 3.000 evra, a potom i snimak patika iz poslednje kolekcije drugog, takođe prestižnog brenda, čija je cena nešto više od 800 evra.

S

Manekenka je inače napravila i svoju liniju haljina koje su za kratko vreme postale hit, a njene kreacije su ponele i mnoge dame sa naše javne scene.

BONUS VIDEO: Nadica Ademov emotivno o naslednici

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Instagram,
Autor: A.Dačić