Ovu pesmu je Snežana Đurišić posvetila Vanji Miloševiću: Tekst govori koliko je njihova ljubav jaka

Snežana Đurišić Vanja Miloševi

Jedna od najoljih pevačica nardone muzike na našim prostorima Snežana Đurišić vlasnica je brojnih pesmama od kojih su neke postale i vanvremenski hitovi. Ona je nedavno za Grand otvoreno govorila o karijeri, a tada je priznala koju je pesmu posvetila partneru Vanji Miloševiću.

Snežana ipak kaže da može sa sigurnošću da peva i tekstove koje danas pišu mladi autori, ali pre svega ističe da te numere moraju da budu prilagođenje njoj i njenoj dugogodišnjoj karijeri.

Snežana Đurišić Vanja Miloševi

Ovu pesmu je Snežana Đurišić posvetila Vanji Miloševiću

-Nešto što se sada sluša, piše i peva, može, ali da bude primereno mojim godinama i onome što ja radim, onome što mi priliči. Ne mogu tekstovi biti isti i podjednako prilični meni i nekoj mladoj curi koja je tek počela da peva – rekla je ona za Grand.

Pre samo nekoliko meseci, Snežana je objavila pesmu „Moj genije“, a upravo je tu numeru posvetila njenom dugogodišnjem partrenu, doktoru Vanji Miloševiću.

-Jeste ta pesma posvećena Vanji, naravno da je posvećujem i svima koji slušaju i vole ono što ja radim. Većina mojih kolega i koleginica ne doživljava tako pesmu. Desilo se na primer da u momentu kada mi je bilo teško do mene dođe pesma „Kako da se pomirim sa tim“ i to me je tada pomerilo. U principu ne doživljavam pesme tako lično, ne pronalazim se u njima, mada bih mogla. Svako od nas voli, svađa se, ljubi i rastaje se, život se živi. Veliki procenat dešavanja u životu, poznat je svima nama – zaključila je Snežana.

Snežana Đurišić Vanja Miloševi

Podsetimo, pre nekoliko dana se u pojedinim medijima pojavila lažna vest da je Snežanin partner, doktor Vanja Milošević preminuo, a pevačica se tada oglasila za Grand i je još jednom apelovala na sve da ne šire dezinformacije.

-Na internetu se pojavio lažni naslov sa lažnom vešću o smrti mog partnera, koju sam ja navodno čula dok sam nastupala i svako slovo tog naslova je laž. Dok pokušavam da saberem misli od besa, bez prestanka me kontaktiraju zabrinuti prijatelji i članovi Vanjine i moje porodice, vrlo uznemireni. Ne želim ni da pomislim šta bi bilo da je Vanjina majka pročitala ovaj malociozni naslov i kako bi to uticalo na njeno zdravlje -naglasila je Snežana i nastavila:

Ovakvo ogavna delovanja na internetu zarad par klikova, da bi se zaradilo na laganju o nečijoj smrti je toliko odvratno i neoprostivo da ću prijaviti ovaj slučaj Odeljenju za visoko-tehnološki kriminal u nadi da će se, ko god stoji iza ove zle namere, biti zaustavljen i priveden pravdi. Nedopustivo je da se ovo dešava, bez ikakvog razmišljanja kako će uticati na ljude i njihove porodice i prijatelje.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO – Snežana Đurišić intervju

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Milinković