Login/Registracija

Vojaž i Nući kupili stan od Saše Popovića, Viki Miljković posredovala (VIDEO)

0A0A4508

U novom elitnom naselju „Lux 51“ na Bežanijskoj kosi danas je počela prodaja stanova Saše Popovića, a među prvim stanarima upisali su se popularni reperi Vojaž i Nući.

Tinejdž zvezde pazarile su stan u luksuznom kompleksu, čiji je investiror upravo Popović, a kupovini je posredovala kompanija „Residence hill“, čiji je vlasnik pevačica Viki Miljković.

0A0A4544

Prezentacija velelepnog kompleksa održana je danas, a Viki Miljković kao ekskluzivni zastupnik prodaje, istakla je da je potražnja za kupovinom stanova ogromna.

-Klijenata je jako puno, kao i mojih kolega. Lux 51 jedan jedan fanstičan projekat. Preponosni smo na to kako izgleda i koji je kvalitet izrade, koliko su ljudi zadovoljni. Na Bežaniji nema ovakvih kompleksa, čak je ovo možda jedan jedini koji se zidao u poslednjih desetak godina jer nema mnogo slobodnih placeva. Tako da mislim da je ovo bilo potrebno u ovom kraju. Vojaž i Nući su dva sjajna mlada momka, dve velike zvezde , jako popularne. I oni su danas sa nama i deo su ovog kompleksa. Ma ovo je jedna divna, mlada priča- istakla je Viki za Grand.

0A0A4515

Nekretnine su danas najunosniji posao za koji se odlučuju mnoge poznate ličnosti, a Saša Popović je za Grand otkrio u kom trenutku je poželeo da se oproba u novom biznisu.

-Uvek sam se pitao kada će da dođe ta penzija da ne radim ništa i da odmorim dušu. Međutim nije to baš tako jednostavno. Sećam se pre dve godine kada smo Suzana i ja otišli u Opatiju i prvi mesec sam rekao „Jao što su lepi ovi penzionerski dani, ne moram više da razmišlajm o firmi i pevačima“, a već na kraju trećeg meseca sam se pitao kada će da počne nova sezona. Nije jednostavno ne raditi ništa i biti penzioner. Zato sam odlučio da uložim ovde u Srbiji, da ovde privređujem i tako se namestilo da prekoputa moje kuće kupim ovaj divan plac, na najlepšem delu. Mnoge stvari sam naučio i saznao o gradnji zadnjih par godina i eto tu sam gde sam. Samo ime lux vam govori da će ovo biti luks zgrada i kada su čule neke moje kolege odlučili su se za „Lux 51“. Bez obzira što sam ja jedan od investitora uzeli smo ovde Suzana i ja dva stana za našu decu, Aleksandru i Danijela. Drago nam je da će biti blizu naše kuće i da ćemo moći pod stare dane da dolazimo ovde da viidmo unuke. Moram i da pohvalim Viki, ona je napravila jednu ozbiljni firmu za prodaju i opremanje stanova tako da sam siguran da će opremati i naše stanove fantastično- rekao je Popović.

0A0A4530

Sreću zbog novi nekretnina nisu krili ni Vojaž i Nući koji su potpuno očekivano svoje poverenje poklonili Popoviću i Violeti.

-Kupio sam penthaus već i razmišljam da li da uzmemo i lokal. Mislim da je ovo jako dobra priča i da je provereno. Veoma sam srećan što je konačno krenulo da se gradi i to mi uliva dosta poverenja u sve. Viki znam odavno, a Sašu sam danas upoznao. Jako je prizeman i pametan, čak imam osećaj kao da ga znam već dugo- rekao je Vojaž za Grand.

0A0A4604

Kako ekipa naše redakcije saznaje, u velelepni objekat će se uskoro useliti i veliki broj javnih ličnosti, među kojima je najviše pevača i sportista.

Pogledajte kako je bilo na promociji luksuznog kompleksa i šta kažu Nući i Vojaž.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: J. Jović