Login/Registracija

SLAVLJE U DOMU ROKVIĆA, PEVAČ POSTAO TATA: Ćerka dobila ime predivnog značenja

Sigurno da Nikola Rokvić nije mogao ni da zamisli lepši početak godine! Naime, pevač je objavio predivne vesti, da je postao stric jedne devojčice.

Da njegovoj sreći nema kraja, ali i sreći njegovog brata Marka koji se ostvario u ulozi oca, svedoči nova fotografija na kojoj pevač ima osmeh od uva do uva.

-Rodila se Draga Rokvić! Došla mi sinovica moja!- poručio je uzbuđeni poevač, a ako je sudeći po objavi slavlje je uveliko u toku.

Njihova porodica je postala bogatija za još jednog člana, a prelepe vesti je podelila je i Slavica Rokvić na svom Instagram profilu.

Podsetimo, Nikola Rokvić i njegova supruga uskoro će se po treći put ostvariti u ulozi roditelja, o čemu je lepa Bojana nedavno govorila.

-Kada čekaš prvo dete, ne znaš šta čekaš i imaš oko toga sumnje, kada čekaš drugo, onda ne znaš kako će ga prvo dete prihvatiti, a i sa trećim su tu pitanja i nedoumice. Ali smo mnogo opušteniji. Trudnoća teče dobro, deca obožavaju moj stomak. Naučila sam za sve ove godine da je sve stvar dobre organizacije. Na primer, pre nego što sam postala mama sam bila loš organizator svog života. To se uči vremenom- objasnila je Bojana.

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović