Login/Registracija

PODRŽIMO MAHIRA MULALIĆA: „Sad je bitno da se udružimo“

3d8c57f2ac558347aa133f27f40c2aff9fb60083

Prvenac „Đerdan“ nekadašnjeg pobednika „Zvezda Granda“ Mahira Mulalića nominovan je za MAC (Music Awards Ceremony) priznanje u kategoriji najbolja narodna pesma.

Tim povodom Mahir se oglasio za Grand i istakao da mu je velika čast što se njegova prva pesma našla u izboru za najbolju narodnu numeru i pozvao svoje fanove da glasaju preko zvaničnog Jutjub kanala manifestacije.

Jako mi je drago da se „Đerdan“ našao u izboru za najbolju narodnu pesmu i to u trci sa ostalim velikim hitovima koji su obeležili prošlu godinu. Nije što je moja i što je prva, ali stvarno je pesma kvalitetna – rekao je Mahir za Grand i objasnio kako se glasa:

-Glasa se na zvaničnom Jutjub kanalu manifestacije, i to unutar kategorije „Najbolja narodna pesma“. Sve što treba da se uradi jeste da se lajkuje noviminovana numera koja vam se najviše sviđa, a ja se nadam da je to moja (smeh)– rekao je Mahir.

Mahir

Kako Grand stoji iza svakog svog pevača, naročito pobednika najgledanijeg takmičenja, pozivamo vas da se udružimo i glasamo svi za Mahira, a to možete lajkovanjem učiniti OVDE!

Podsetimo, MAC će se ove godine održati 25. i 26. januara u Štark areni, kada će nastupiti i Konstrakta i Zemlja gruva, Riblja čorba, Jelena Rozga, Sara Jo, Karolina Gočeva, Tonči Huljić, Saša Matić, Milica Pavlović, Aco Pejović, Devito, Amna, Voyage, Nucci, Teodora, Nikolija, Mahrina, Coby, Lacku, sastav 2Bona, Sajfer i Albino.

BONUS VIDEO Mahir Mulalić: „Krivio sam sebe za majčinu smrt“

NE PROPUSTITE

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić