Login/Registracija

„POVUCI RUČNU MALO!“, Bekuta održala Sofri lekciju koju će dugo pamtiti (VIDEO)

Vreme praznika donosi entuzijazam i želju za ostvarenjem mnogih planova, ali i obećanja za narednu godinu. Jedan od onih čiji su ciljevi veoma veliki je svakako Aleksandar Sofronijević koji je iza sebe ostavio jednu od najuspešnijih godina u karijeri, ali ništa manje ne očekuje ni od 2023.

Međutim, njegova koleginica i prijateljica Ana Bekuta održala mu je važnu lekciju već na samom početku nove godine.

-Sofronijevićuuu, takozvanom Sofri, želim da u novoj godini malo povuče ručnu, ali i da nađe malo više vremena za sebe i za svoje hobije- dobronameran je savet Ane Bekute, kao iskusnije koleginice sa veoma uspešnom višedecenijskom karijerom.

Čini se da harmonikaš nije ostao imun na njenu poruku te je podelio na svom Instagram profilu uz obećanje da će je poslušati.

Podsetimo, pre samo nekoliko dana Aleksandar Sofronijević otvorio je dušu za Grand i sumirao godinu koja iza njega.

-2022. godina je bila jako uspešna, ali i turbulentna. Svašta se nešto dešavalo, ali sam živ i zdrav i zadovoljan sam kako je sve to prošlo. Ponosan sam na svoje kolege koji su celu godinu bili uz mene s obzirom da nije bila ni malo laka, mnogo posla i mnogo obaveza i velike odluke. Sve što nas čeka u budućnosti rešavaćemo u 2023. godini, a ono što bih voleo da zaboravim je jedno lažno prijateljstvo- priznao je Aleksandar.

BONUS VIDEO

Foto: Instagram/ Z. K. Munja,
Autor: J. Jović