Login/Registracija

SLAVLJE U DOMU ANDREANE ČEKIĆ: Svi se pitaju gde je Čenga

U domu pevačice Andeane Čekić danas je poseban dan. Njena majka za koju je izuzetno vezana proslavlja rođendan, a tim povodom pevačica joj je uputila emotivne reči.

Uz set Sonjinih fotografija na društvenim mrežama Andreana je čestitala majci rođendan, nakon čega je usledila i lavina lepih želja od mnogobrojnih prijatelja, kolega i fanova.

-Srećan ti rođendan mama! Želim ti zdravlje i da uvek budeš okružena onima koje voliš i koji te vole! Hvala ti za svu ljubav, volim te- napisala je Čekićka.

Mnogi fanovi zapitali su se i gde je Čengin komentar i čestitka s obzirom da je nedavno kao bomba odjeknula vest da je Sonja Čekić u emotivnoj vezi sa pobednikom „Nikad nije kasno“. Iako se putem Instagrama nije oglašavao pre samo nekoliko dana podelio je video sa anstupa u Americi te ostaje da vidimo da li će se pojaviti u Beogradu i sa Sonjom proslaviti divan dan.

Podsetimo, roker se na krštenju naslednice Kaće Grujić pojavio sa Andreaninom majkom, a izvor blizak Grandovom portalu potvrdio je navode da su pobednik takmičenja veterana i mama poznate pevačice u vezi, kao i da njihovo poznanstvo i blizak odnos traju već mesecima, iako Čenga živi u Americi, a Sonja u Austriji.

-Sreo sam ih na aerodromu, tačnije video kako Čenga nosi Sonji kofere, a potom sam ih sreo i u Skadarliji. Bili su vrlo prisni, veselili su se, grlili, a potom zaljubljeno šetali kroz boemsku četvrt. Verovatno ih nikada ne bih primetio da Čenga ne nosi upadljive odevne komade- tvrdi izvor blizak portalu.

Foto: Instagram/ Printscreen Youtube,
Autor: J. Jović