Login/Registracija

ĆERKA MU PROMENILA ŽIVOT PREKO NOĆI: Zbog jednog klika postao popularan širom sveta (VIDEO)

Takmičenje „Nikad nije kasno“ mnoge pevače amatere lansiralo je u velike zvezde koje su stekle armiju fanova, a Omeru Poliću je to pošlo za rukom nakon samo dva predstavjanja na velikoj sceni Granda. Iako nije očekivao njegova popularnost na društvenim mrežama je bukvalno eksplodirala.

-To je ta tačka, taj punkt koji sam dobio! Dobio sam toliko poziva od čitavog regiona, a za samo tri dana sam dobio preko jedanaest hiljada pregleda. Moja ćerka je okačila snimak iz emisije i što je najinteresantnije dobio sam mnogo pohvala od Nemaca, Engleza, Indijaca i naravno od naših ljudi koji razumeju tu muziku- ispričao je Omer sa ponosom.

Njegovoj slavi na društvenim mrežama doprinela je i njegova naslednica Šejla koja tvrdi da je Omer postao najpopularniji čovek u Nemačkoj na popularnom TikToku.

-Stvarno jeste najpopularniji, ali moram da kažem da mi nije dao šuške za to (smeh)- našalila se pevačeva ćerka, nakon čega je pred Grandovom kamerom usledilo Omerovo obećanje da će častiti mezimicu dobrim šopingom.

S obzirom da živi u Nemačkoj reakcija njegovih kolega bila je veliko iznenađenje, a posebno ga je oduševio šef koji je pomno počeo da prati Žikin šou iako ne razume srpski jezik.

-Moj šef se prvo nasmejao kada sam se prijavio, ali kada je video da je to ozbiljan stejdž on se oduševio. Rekao sam mu da mora da mi da godišnji odmor kada mi bude trebalo zbog snimanja i rekao mi je odmah da nema problema! Povišice nema, to kod Nemaca nema, sve se mora zaraditi- rekao je za Grand i otkrio još mnogo zanimljivih detalja koje možete saznati klikom na video ispod:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: I. Ankić/ J. Jović