Slađa Alegro dobila ponudu koja se ne odbija: „Beskrajno hvala“ (VIDEO)

5232c09c43f7bbd27b11b230c5e34e8e8767d9a2

Da se kumstvo ne odbija poznata je izreka i uobičajena praksa na ovim prostorima, a kada vas neko zamoli na način kao što su pitali pevačicu Slađu Alegro, onda se to apsolutno ne dovodi u pitanje.

Pevačicu i njenog surpuga Zorana upitala je mala Isidora, tačnije njeni roditelji, a način na koji su to uradili, malo je reći da je presladak.

-Imam jedno važno pitanje za vas. Trebam nekoga ko će me držati za ruku i neizmerno voleti. Nekoga ko će me voditi kroz život i čuvati me. Mama i tata kažu da ste to vi! Zorane i Slađana, želite li da budete moji kumovi na krštenju? – upitala je Slađu devojčica putem specijalno dizajnirane pozivnice za ovaj događaj.

Pevačicu je ovo pitanje potpuno emotivno oduševilo. Ona je objavila video na svom Instagram storiju, ne štedeći na emotikonima ljubavi, uz koje je poručila.

-Beskrajno hvala Ivane i Dragana – napisala je Slađa opisujući svoje impresije koje je doživela uz ovo značajno životno pitanje.

3d724df77c63e2404012f782a9889879568ef225

Činjenica da će uskoro kao kuma brinuti o još jednoj devojčici pevačici puno znači, a pre nepunih pet godina ona je ostvarila svoj najveći san kada je na svet donela ćerku Milu. Iako veoma često ističe da trenutno živi svoje najlepše dane i uživa u trenucima sa svojom mezimicom, jednom prilikom je otvorila dušu o njenom vaspitanju.

-Od njenog rođenja smo imali sve predispozicije da budemo dve diabole od roditelja zato što smo je dobili u kasnim godinama, zato što je stvarno bila muka da se sve to dogodi i onda od te prevelike ljubavi da negde nešto ne omaneš. Ja stvarno mislim da nigde nismo omanuli za sada. Bitno je da slušate sebe iznutra i da date ogromnu količinu ljubavi. Kažu da ne treba da razmazite dete, razmazite ga, volite ga do iznemoglosti, ali do one tačke da ne postane bezobrazno, nevaspitano, to zaista ne bih volela. A za to buduće ludo vreme, mora se sama potruditi, kao što smo se mi trudili, ja na primer svoje roditelje nikada ništa nisam slagala, mislim da je najbitnije da se stvori poverenje i ta neka drugarska priča, ali da ima strahopoštovanja i da se zna ko je u kući otac i kako se razgovara i sa njim i sa majkom. Zato i kao žena morate voditi računa za koga se udajete, pa i sutra da niste zajedno, najvažnije je kako se taj muškarac ophodi prema svojoj majci, tako će sutra prema meni i svom detetu – objasnila je ranije Slađa.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić