Login/Registracija

Slađa Alegro besna kao ris: „Za njih posebna kazna“ (FOTO)

Jedna od najpopularnijih pevačica na terenu Slađa Alegro važi za veoma odmerenu i finu damu, a gde god da zapeva atmosferu dovede do vrhunca. Upravo o tome svedoče i snimici sa njenih mnogobrojnih nastupa koje neretko deli sa pratiocima na društvenim mrežama.

Osim objava vezanih za muziku i karijeru, pevačica društvene mreže ponekad koristi i kako bi iznosila svoj stav na različite teme. Tako se sada Slađa oglasila preko Instagram profila i iskazala veliko nezadovoljstvo zbog problema u saobraćaju.

Naime, Slađu je razbesnelo ponašanje bahatih vozača kojih ima sve više, pa je odmah reagovala i usput tražila strožije kazne za prekršaje u saobraćaju.

Bahati vozači, bahato parkiranje, za njih posebna kazna – napisala je pevačica u objavi.

Osim što po svemu sudeći pevačica ne podnosi bahatost i nekulturu, Slađa priznaje da nije pristalica ni jednog vida poroka, a za razliku od brojnih kolega koji vole da se opuste uz koju čašicu alkohola, Alegro izbegava takve situacije.

– U poslednje vreme baš slabo pijem. Pogotovo kad radim ili kad sam okružena kolegama, gledam da to sve bude sa merom. Ja kad popijem, moj ludi karakter izbije, ali vesela sam kao i uvek. Ima ljudi koji zaista ne bi trebalo da piju. Ja više pijem od supruga, ali nikad stvarno nisam prešla granicu– rekla je pevačica, a potom otkrila detalje najvećeg pijanstva:

– Moguće da je to bilo baš davno, pre dvadeset godina. Zanimljivo je bilo, ali ne moramo više ponavljati. Votku sam pila– prisetila se ona.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk