„Sinan je u testamentu ostavio da će me proklesti ako…“ Sakićeva udovica Sabina progovorila o zapaljenoj kući i otkrila do sada nepoznate detalje

4b985ab83be45fd01f175ecf2ea4373516778ec0

Dugo se spekulisalo o tome da Sinanova udovica Sabina nije u najboljim odnosima sa pevačevom decom iz prvog braka, Medom i pokojnim Rašidom, a razlog je bila zaostavština.

Ovim povodom, Sabina je  progovorila o detaljima njihovog odnosa, istučiću da je on, kako kaže, kriv za zapaljenu kuću 2020. godine.

Sinan Sakic foto Munja

Jeste, on je optužen, trebao je imati u suđenje u avgustu, pa su pomerili za maj, pa su odbacili. Trebao je dobiti kaznu. Dala sam mu oko 11000e, to mu je bilo malo. On je nastavio kao reket, da me ucenjuje uzeće mi atelje. Ja sam sa Sinanom bila četrdeset godina u braku, radili smo oboje i zarađivali. Pa ima mamu, nek mu mama nešto ostavi – rekla je Sabina u emisiji „Premijera Vikend Specijal“ , a onda je dodala:

-Javno tužilaštvo u Loznici je, tj. on je optužen jer je to uradio. Trebao je da dobije kaznu i to, jeste. Dala sam mu oko 11.000 evra, to mu je bilo malo, pa je nastavio da me ucenjuje, to vam je kao reket. U kući njegove mame su se dogovarali i imali sastanke, to mi je Rašidov brat rekao, da zapale kuću Sinanovu. Mislim da se Sinan prevrtao u grobu tada. Sinan je ostavio u testamentu da će me prokleti ako ostavim taj stan, otišla sam posle paljenja kuće i uradila to. On se mene, donekle, plašio…Ne postoji krivično delo koje nije počinio – rekla je Sabina za Rašida.

image 9 3

BONUS VIDEO: Sinan Sakić- Ej otkad sam se rodio- live Nikad nije kasno

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja ,
Autor: K.Marković / Pink.rs