„Bila sam razočarana, ali sam znala da ću uspeti“: Cipka otvorila dušu o učešću u „Zvezdama Granda“ (VIDEO)

Pevačica Aleksandra Tadić Cipka nedavno se prisetila svog učešća u „Zvezdama Granda“ ističući kako joj je to takmičenje oblikovalo karijeru i život.

Iako je bila razočarana kada je ispala, Cipka priznaje da se nakon toga samo još više posvetila trudu i radu.

-Bila sam razočarana, ali ja sam očekivala da ću ispasti i pre. Ostala sam do samog kraja, da sam ispala pre, ne bih bila razočarana. Bože moj, ispala sam, toliko sam se mučila i nikad mi ne možemo da damo baš sto posto sebe. Ili si preumoran, ili si prehlađen, znamo svi kako je kad izađeš da pevaš pred žirijem i pred tolikim auditorijumom. Bila sam razočarana, ali sam znala da ću uspeti i da tek počinjem posle takmičenja. Takmičenje je jedan deo gde mi počinjemo karijeru ako ćemo da se bavimo ozbiljno ovim poslom i posle sam dala sve od sebe, snimala pesme. Radim konstantno, snimam i uvek sam prisutna, tako će i biti dokle god se budem bavila ovim poslom, a baviću se jako dugo – istakla je pevačica.

Aleksandra Tadić Cipka o učešću u Zvezdama Granda

ALEKSANDRA TADIC CIPKA ZGS SNIMANJE 20032024 FOTO MUNJA 61
Aleksandra Tadić Cipka

Kako puno radi i nastupa, pevačica kaže da sada nema toliko vremna da se bavi kućnim poslovima, a pred našim kamerama priznala je da ima pomoć od jedne žene.

-Imam pomoćnicu, jer ja sam žena za sve sem za kuću takav mi je posao. Glancam, imam taj poremećaj da je sve čisto i na svom mestu tako da kada ja raspremam to je strašno. Znam ja sve, ali nemam vremena. Posao ne sme i ne može da trpi obajsnila je Cipka.

ALEKSANDRA TADIC CIPKA ZGS SNIMANJE 20032024 FOTO MUNJA 63
Aleksandra Tadić Cipka

Za razliku od brojih javnih ličnosti koje eksponiraju svoje života, Cipka je svoju privatnost oduvek tajila, a sve je iznenadila kada se prošle godine udala u tajnosti.

-Ja sam odlučila da to zadržim za sebe, ne potenciram privatan život. Gradim karijeru na svojim pesmama i na sebi samoj. Ne bih njega da guram u ovu priču, on ne želi da budeo deo medija i javnosti i privatnost čuvamo za sebe i mislim da je to okej– iskrena je pevačica u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

ALEKSANDRA TADIC CIPKA ZGS SNIMANJE 20032024 FOTO MUNJA 65
Aleksandra Tadić Cipka

BONUS VIDEO: Dušan Kurtić u Zvezdama Granda

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K. Marković