Pevač se javno izvinio Severini nakon skandalozne izjave na Dori: Ovo što je uradio niko nije očekivao

ddc16788bc828dd7e6b565f883d83cefebea608d

Pevač i voditelj Saša Lozar javno se izvinio koleginici Severini Vučković zbog neprimerenog ponašanja na muzičkom takmičenju „Dora“.

Naime, tokom performansa, Severina je u ruci imala plastično jaje koje je Lozar uzeo i napravio neumesnu šalu. Ipak, njegovo skandalozno ponašanje izazvalo je mnoge negativne reakcije, te je i sam shvatio da je preterao i odlučio da se oglasi na Instagramu ovim povodom.

Severina u centru skandala na Dori
Printscreen Youtube

Severina u centru skandala na Dori

 U životu postoje momenti kada se pretera. U jučerašnjem ludilu i atmosferi izrekao sam Severini totalnu glupost i nešto što nikad ne bih rekao. Seve, stvarno mi je žao što sam povredio tebe, tebi drage ljude ili bilo koga. Znaš da mi to nije bila namera. Oprosti – napisao je Saša na svom storiju.

Inače, u toj emisiji pevačica se pojavila sa plišanim čekićem, što je bila asocijacija na njena višegodišnja suđenja, a onda joj je prišao Lozar.

Da li je to tvoje jaje, Severina? Od kraljice kokoški? Čekaj, imam još jedno jaje.. Nije toliko veliko, ali biće u redu – rekao joj je on, zavlačeći ruku u džep i aludirajući na svoj polni organ, a zbog čega su svi u studiju zanemeli.

zgz
Printscreen Youtube

Ovo njegovo ponašanje je šokiralo gledaoce, ali tu nije bio kraj.

Ponašanje pevača i takmičara Eugena Stjepana Višića takođe je zaprepastilo javnost.

Kad mu je Severina na pres konferenciji sa osmehom dala jaje, on joj je rekao:

Ja mislim da tebi držanje jaja puno bolje stoji od mene. Je l’ možeš ti to? – rekao je, a pevačica je zanemela.

zu
Printscreen Youtube

(Blic)

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

Foto: Instagram,
Autor: S. Č.