Oglasio se Toni Bijelić nakon vesti da je u Monaku sa Melinom Džinović: Imao je da poruči samo jedno (FOTO)

dragana mirkovic toni bijelic
Instagram/draganamirkovic

Nakon što je u medijima danas odjeknula vest da je Toni Bijelić trenutno u Monaku i to sa Melinom Džinović, biznismen se oglasiona društenim mrežama tim povodom.

Naime, pojedini portali su preneli da je bivši muž Dragane Mirković na istom mestu gde je i bivša žena Harisa Džinovića, a Bijelić je rešio da stane na put spekulacijama koje su krenule da kruže.

Oglasio se Toni Bijelić nakon vesti da je u Monaku sa Melinom Džinović

toni bijelic foto grand 1
Foto: Grand

On je na svom Instagram profilu podelio vest sa jednog portala, napisao da je to laž i tako je demantovao da se u Moanku nalazi sa Melinom.

Capture 28
Instagram Stoy/tonibijelic

Danima ne prestaje da se priča i piše i razvodima na estradi, a bivši muž Dragane Mirković uhvaćen je sinoć na nastupu Jašara Ahmedovskog u Beču gde se provodio sa prijateljima.

6aa7d32a6884fd216920b5a9ceb71a11dfe708d0
Instagram/draganamirkovic

Podsetimo, Dragana se pre nekoliko nedelja obratila medijima i u zvaničnom saopštenju navela da se razvodi od Tonija Bijelića nakon više od dve decenije braka.

 – Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod brakaVeć dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio, a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak -navela je Dragana u saopštenju i dodala:

-Ja svakako ostajem dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina.

BONUS VIDEO – Oglasila se Dragana Mirković nakon razvoda za Grand

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Instagram/Grand,
Autor: A.Milinković