Semir Jahić šokirao priznanjem: Svi su mislili da je pesmu posvetio devojci, a istina je drugačija: „To je poklon za godišnjicu braka“

semir jahic priznao ozenio bih pevacicu 3
Semir Jahić o novoj pesmi

Nekadašnji učesnik „Zvezda Granda“ Semir Jahić pre nekoliko nedelja je obradovao publiku novom pesmom „Lidija“ za koju su svi pomislili da je posvećena njegovoj devojci.

Semir Jahić o novoj pesmi

79785ec2fb43f387f6bef660340c6aaf7ace3321
Semir Jahić o novoj pesmi

Međutim, istina je sasvim drugačija, a Semir je za Grand otkrio o kojoj Lidiji je zapravo reč u novoj pesmi koja je oduševila sve njegove fanove.

-Nazvao me jedan prijatelj iz Berlina i pitao da li ja želim da otpevam pesmu koja se zove „Lidija“, a koju je on posvetio svojoj supruzi. Rekao sam okej, i onda sam pitao autore da li mogu na napišu takvu pesmu, a on je želeo da 17. decembra pokloni tu pesmu za godišnjicu braka. Imali smo jako malo vremena da uradimo pesmu, ali smo uspeli – rekao je Semir.

semir jahic o novoj pesmi
Semir Jahić o novoj pesmi

Iako je pesmu njegov prijatelj poklonio svojoj supruzi za godišnjicu braka, pevač kaže da je ova numera poklon za sve žene koje nose ovo ime.

-To je pesma koja je bila poklon za mog prijatelja Almira i za njegovu suprugu. Obzirom da svi imamo neku Lidiju, to je moj poklon za sve njih – zaključio je pevač.

BONUS VIDEO – Semir Jahić- Live „Ako imam pravo“

PROČITAJTE I:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: A. Milinković