EKSKLUZIVNO Oglasila se Policijska uprava Zagreb, evo da li je Sejo Kalač zaista priveden, isplivali novi detalji

DSC9371
Sejo Kalač priveden

Grandova vest da je pevač Sejo Kalač navodno uhapšen u nedelju u Zagrebu, nakon pretnji smrću vlasnici jedne zagrebačke kafane Sonji Jović, odjeknula je kao bomba u domaćim medijima.

Iako Sonja ističe da je prijavila pevača policiji zbog čestog uznemiravanja i jezivih pretnji, nakon čega je priveden, Sejo je za Grand demantovao njene navode, tvrdeći da gospođa Jović sve izmišlja i da se nalazi u svojoj kući u Zagrebu.

Kako bi iz prve ruke proverili ovu informaciju, ekipa Grandove redakcije kontaktirala je Policijsku upravu Zagreb, koja je potvrdila navode o privođenju Seja Kalača.

sejo kalac hapsenje policija zagrebovo su svi detalji
Sejo Kalač priveden

Njihov odgovor prenosimo u celosti:

-Obaveštavamo vas da su policijski službenici Šeste policijske stanice Novi Zagreb u nedelju, 12. novembra 2023. godine dovršili kriminalističko istraživanje za pretnje 59-godišnjeg S.K. na štetu 57-godišnjakinje S.J. – stoji u odgovoru PUZ (prim.aut Policijska uprava zagrebačka), kao i potvrda da je Sejo Kalač ipak priveden na saslušanje, nakon čega je podignuta krivična prijava.

-Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predat pritvorskom inspektoru, dok je prijava podneta Opštinskom državnom tužilaštvu u Novom Zagrebu-navodi se u odgovoru Policijske uprave za Grand.

Sejo Kalač priveden

sejo kalac hapsenje policija zagreb
Sejo Kalač priveden u Šestu policijsku stanicu Novi Zagreb

Podsetimo, Sonja je za Grand otkrila šta je dovelo do sukoba između pevača i nje, ali i svedočila o navodnom sunovratu Kalača.

-Sejo je kod nas svirao harmoniku i u našem lokalu je i propevaoMi se znamo 40 godina, bili smo dobri sve dok naše poverenje nije prokockao. Bio je jako bogat, slavan ali je došla droga, alkohol, kocka...Orgijalo se tu, bilo je svega i sada je beskućnik- tvrdi Sonja za Grand i dodaje da je sve krenulo od pevačevih dugova, kada je porodica Jović otkupila njegovu kuću u okolini Zagreba kako bi mu pomogla da vrati novac i kako njegovu porodicu ne bi izbacili na ulicu.

Bila sam u potražnji za kućom i to je čuo Sejo Kalač. Inače, on je tada bio dužan nekom pevaču koji mu je pozajmio 55.000 ili 60.000 evra. Rekla sam da ću otkupiti kuću i time isplatiti njegov dug, a stana u kom žive ću se odreći. Nije mi interesovao stan, samo kućaNisam želela nikog da izbacujem iz stanaa od kuće sam odmah videla da mogu da napravim svoju bajku nadomak Zagreba- ispričala je 57-godišnja Zagrepčanka i dodala da je cela porodica Kalač bila presrećna zbog toga. Ipak, samo dve godine posle Sejo je poslao tužbu, tvrdeći da je istu kuću njegova žena prodala bez njegovog znanja, ali je spor izgubio.

Nakon toga, krenule su jezive pretnje i uznemiravanje, zbog čega je gospođa Jović pevača prijavila policiji.

Sejo Kalač novi detalji o privođenju

sejo kalac priveden

-Nakon nastupa je došao u deset uveče, bio je mrtav pijan. Vređao me je, govorio da će me iseliti i da ću sve da mu vratim, ali psi su bili u dvorištu pa nije mogao da uđe. Tog dana je dolazio tri puta, u deset uveče, u četiri ujutru, pa u šest. Posle toga sam otišla u policiju i prijavila– rekla je za Grand i dodala da su pretnje nastavljene samo dva meseca kasnije.

-Po lavežu svojih pasa sam shvatila da se nešto dešava u dvorištu. Izašla sam i samo sam čula reči „Ubiću te, sve ću zapaliti, zaklaću te, kur*o četnička“. Odmah sam pozvala policiju i htela sam da snimim njegove pretnje telefonom, ali kako sam izvadila mobilni, tako je prestaoPolicija je ubrzo došla, možda pola sata nakon što je on otišao i rekli su mi da podnesem krivičnu prijavu jer su to ozbiljne pretnje smrćuTako da sam to uradila-istakla je Jović.

sejo kalac uhapsen 3

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

(Grand)

NE PROPUSTITE I:

Foto: Grand,
Autor: Grand redakcija