„Oteli su mi kuću, nikom nisam pretio“ Nakon navoda da je uhapšen, oglasio se Sejo Kalač za Grand i otkrio istinu o incidentu

sejo kalac uhapsen 4 1
Sejo Kalač

Nakon tvrdnji Sonje Jović iz Zagreba da je zbog pretnje smrću Sejo Kalač uhapšen, pevač se za Grand oglasio i otkrio svoju pozadinu priče.

Naime, žena iz Zagreba optužila je pevača da je često dolazio u kuću koju je otkupila od njega, tvrdeći da je ta imovina njegova i da će je iseliti iz iste. Tim povodom, navodno joj je pevač uputio i jezive pretnje smrću.

-To nije tačno, ta žena sve izmišlja. Zakačila se žena za mene, hoće da se eksponira, da bude popularna preko mog imena. Ona me uopšte ne interesuje, samo neka me ostavi na miru-istakao je Sejo za Grand, a na pitanje čija je kuća koju Sonja pominje da je otkupila od njega zbog dugova, pevač negira da ju je uopšte sam i prodao.

sejo kalac uhapsen
Sejo Kalač se oglasio nakon navodnog hapšenja

Otela je tu moju kuću i ne pušta me. Želim da je se klonim, da me ostavi na miru. Moja bivša žena je prodala tu kuću, ja sam joj potpisao punomoć, ona je to prodala mimo mog znanja-rekao je Kalač i dodao da nikada nikome nije pretio, iako Sonja tvrdi da je često dolazio baš zbog pretnji da će je iseliti i zaklati jer mu je oduzela imovinu koju je platila.

-Kakva pretnja, kakvi bakrači, pusti to. Ja sam samo bio tu ispred kuće i otišao. Nikome nisam pretio-istakao je Sejo za Grand i dodao da više nikoga neće da napada, samo da ga ostave na miru.

Sejo Kalač: „Samo neka me ostavi na miru“

Kako je Sonja Jović navela da je pevač zbog poroka postao beskućnik, Sejo to oštro demantuje.

-Živim u Zagrebu, sinu sam ostavio stan, a ćerka živi u Austriji, tamo je udata-rekao je, a na pitanje da li je tačno da je Sonja podnela krivičnu prijavu protiv njega zbog pretnji, odgovara:

-Jeste, ali hvala Bogu sve je rešeno preko suda.

sejo kalac uhapsen 1
Sejo Kalač

Pevač ističe da nema problem sa porocima, kao što mnogi tvrde, kao i da ne peva za 50 evra, kao što su pisali pojedini mediji.

-To pričaju loši jezici, nemaju druga posla, pa zovu novinare. Izvukao sam se iz toga, sve je u redu. Zdrav sam, živ sam, ništa mi ne fali. Nikakav porok nemam, ako se popije po koja čašica…Nema više onoga da se pije, a drogirao se nisam nikad u životu, niti sam pušio. Malo ako se pijucne i to je to. Gledam da budem normalan- kazao je pevač i sa ponosom dodao da radi punom parom.

Osim nastupa u Zagrebu i okolini, ono što ga posebno raduje jeste to što mu najbitiniji datumi popunjeni.

Ima posla, Novu godinu sam već pogodio, pevam u Dizeldorfu sa Miletom Kitićem. To je najveća diskoteka tamo, biće super i tome se baš radujem- zaključio je Sejo za Grand.

BONUS VIDEO: Željko Samardžić progovorio o tragediji na koncertu Kaliopi

NE PROPUSTITE I:

Foto: Grand/Privatna arhiva,
Autor: Grand redakcija