Login/Registracija

Sava Čiplić i Emrah Emšo UDRUŽILI GLASOVE I POKIDALI, publika traži duet: „BRAVO MOMCI, TAKO SE TO RADI“ (VIDEO)

ipiccy image 20 1

Emrah Emšo i Sava Čiplić, momci su sa neverovatnim vokalima koji pored talenta poseduju i veliku volju za uspehom u karijeri na čemu obojica vredno rade što publika i tek kako zna da prepozna.

Njih dvojica nedavno su se sreli na snimanju jedne Grandove emisije kada su odlučili da obraduju svoje pratioce na Instagramu i uživo im zapevaju.

Ovaj dvojac ukrstio je glasove u Emrahovom hitu „Otišla je sreća“ kome je Sava dao novo ruho, a i publika ne krije da im se glasovi sjajno slažu.

„Kidate“, „Bravo momci“, „Cepajte“, samo su neki od komentara oduševljenih pratilaca koji im predviđaju i duet u budućnosti.

ipiccy image 19 1

Podsećamo, tokom snimanja spota pevačicu Katarinu Živković je u tri ujutru napao nepoznati muškarac, kada je u pomoć pritekao kolega Emrah Emšo koji se srećom zadesio na ulici u trenutku napada, budući da su se vraćali sa snimanja spota za duetsku pesmu.

-Zaštitio sam je, tj bio sam tu da je zaštitim na ulici od nekog huligana koji je bio pod dejstvom nečega i koji joj je prišao i krenuo da je zgrabi, to je bilo na sred ulice u tri ujutru-ispričao je Emrah.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić