Login/Registracija

Saša Kapor se umalo rasplakao u emisiji, evo šta je razlog

Jedan od najskladnijih parova na estradi, Nikolina Kovač i Saša Kapor, sve češće gostuju zajedno u raznim TV emisijama, a ovoga puta na Grand televiziji pevač je javno pokazao emocije i umalo se rasplakao.

Naime, tokom gostovanja u emisiji „A sad malo mi“, gde pevači izvode svoj omiljeni muzički repertoar i govore o trenucima koji su im preokrenuli karijeru, Kaporu su proradile emocije, ali na temu o roditeljstvu.

Kako sve češće nastupaju zajedno, iako svako ima svoju karijeru, njegova lepša polovina otkrila je zbog čega vole da se u javnosti pojavljuju odvojeno.

Bezobzira na sve, volimo da gostujemo odvojeno. Ipak provodimo dosta vremena zajedno, treba dozirati sve. Osim u posebnim prilikama kao što je ova emisija, vi ste nam ipak dali prvi šansu u javnosti, i ja to nikada ne mogu da zaboravim, i da se nešto promeni u mojoj karijeri ja ću se uvek odazvati vama – rekla je Nikolina, dok se njen suprug istakao da se zajedno dogovaraju o svemu, ali se slomio na temu roditeljstva. Na sam pomen ćerkice Nikolete, Saša je bio na ivici suza.

Od kada sam postao otac, pogotovu kada smo dobili ćerkicu, postao sam emotivan, ne mogu da razdvajam svoju decu, ali ona je jedna mala pahuljica, prepametna devojčica. Dok je sin tako živahan, bukvalno mali čovek, koji nema osećaj za sramotu, toliko je druželjubiv i voli ljude– rekao je drhtavim glasom i dodao:

Najbolje što otac može da učini za njegovu decu jeste da voli i poštuje njihovu majku.

Saša i Nikolina su kroz pesme pokazali kako se osećaju, zašto neke hitove posebno vole. Ipak, numera „Dođi“ od Parnog Valjka omiljena je Nikolini samo iz jednog razloga.

Tu pesmu volim, jer Saša to izvodi na neki poseban način i ima posebnu emocuju. U svakom svom repertoaru je ta pesma i svaki put se posebno uživi u nju – rekla je, a zatim se dodala da bi volela da jednog dana dobije poziv od Tončija Huljića da bude pevačica grupe „Magazin“.

-To je muzika koju sam odmalena slušala i prosto se nalazim u tim pesmama– iskrena je pevačica.

A ono što je bilo najromantičnije i ostavilo prelepi pečat na celu emisiju, kada je Saša trebao da izvede pesmu „Po kraj nje ću da ostarim“.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: B.Stuparušić