Cakana se zbog ovoga razlikuje od mnogih koleginica: „Potrebna je mašta“

Pevačica Dragica Radosavljević Cakana već dugi niz godina važi za jednu od najstilizovanijih dama na javnoj sceni. Iako ne pati za markama i skupim komadima garderobe laskavu titulu najbolje obučene pevačice i dalje nosi.

-Dešava se da ja po tri ili četiri meseca ništa ne kupim. Prvo nemam vremena, drugo mora da se pojavi stvarno nešto dobro da bih ja to kupila, ali volim domaće kreatore iskreno. Ne volim da se ponavljam, ali mi je žao da neki komad obučem samo jednom. Volim da imam lepe krpice, kao i svaka žena, ali nisam neko ko daje mnogo para na to. Smatram da je izbor fenomenalan i da sve može da se ukombinuje i da se sa malo mašte napravi nešto. Naravno, kad hoću odem i kupim dobar komad- ispričala je Cakana.

965dd06e037d835c2651bca4b823cb3e674f774b

Poznato je da pevačice ne vole da se u istom komadu pojavljuju više puta, a Cakana ima sreću da ih uvek iskoristi na dobar način.

-Moja unuka dođe i odnese kesu sa stvarima do auta, uvek joj kažem uzmi sve što ti treba, a posle je pitam da li su beše neke moje sandale kod nje (smeh)- otkrila je Dragica.

Njena figura i stajlinzi uklopljeni do najsitnijih detalja primećeni su gde god da se pojavi, a na iznenađenje mnogih za Grandov portal otkrila je da je sama svoj stilista.

-Sama se stilizujem, posle toliko godina bavljenja ovim poslom imam toliko toga, mogu sebi da priuštim. Ne mora to da bude neka firma, ne patim za Luj Vitonom i nekim markama ali uvek imam da kupim dobru cipelu i lepo odelo ili haljinu, da se pristojno sredim– oduševila je sve svojim priznanjem.

3607a208e9c21fd93f758dbb061be948bd6c7ce6
Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović