Milica Kostadinović se rasplakala pred kamerama: „Ako me Saša Popović vrati u takmičenje DOLAZIM GOLA“ (VIDEO)

Nakon što je izazvala haos u poslednjoj emisiji „Zvezda Granda“ Milica Kostadinović ispala je iz takmičenja zbog čega je pustila reku suza pred Grandovim kamerama.

Sa knedlom u grlu takmičarka je smogla snage da u intervjuu za Grand ogoli dušu o svom ušešću, ali i utiscima nakon kritika pojedinih članova žirija.

-Jao! Ne radi se ovde o tome šta sam ja očekivala, odmah da kažem- počela je priču Milica za Grand, ali su je suze ponovo savladale.

milica kostadinović plače

Milica Kostadinović plače pred Grandovim kamerama

Na pitanje šta je najviše povredilo, Milica Kostadinović je poručila:

-To što sam najmlađa, a znam da mogu najviše od svih ovde. Svesna sam toga. Nekako smatram da u nas najmlađe treba da ulože najviše vremena i prostora.

Uprkos kritikama, Milica Kostadinović izazvala je oduševljenje žirija zbog svog samopuzdanja, ali i scenskih performansa.

-Generalno se uvek trudim kada je ova scena u pitanju. Meni ovo znači mnogo, nije mi kao neka prolazna faza ili stanica- poručila je Kostadinovićeva.

milica kostadinović plače

Uprkos svemu, takmičarka ne krije nadu da će ona bit jedna od kandidatkinja koju će Saša Popović vratiti u takmičenje.

-Rekla sam sebi da bude kako treba da bude. Ako me Saša Popović vrati u takmičenje gola ću da dođem. Eto, prosto i jednostavno. Dokazaću da nije sve u pevanju- rekla je Milica za Grand.

milica kostadinović plače

Podsetimo, Milica Kostadinović je tokom učešća u „Zvezdama Granda“ izazivala oprečne komentare čuvene osmorke.

I dok su je jedni hvalili i trvdili da poseduje sve što jedna zvezda treba da ima, drugi su je kritikovali zbog izazovnih stajlinga i pevanja.

Za Milicu, mogu da kažem, da ti ne znaš da pevaš, a mogu da kažem i da osobe sa tvojim znanjem nažalost ili na tvoju sreću u ovom trenutku, na ovoj planeti i na ovom Balkanu rade, zovu se našim koleginicama i jako su upešne. Vidim da se trudiš i da ti je stalo, ali bilo bi lepo da propevaš, a ne da dolaziš iz kruga u krug i da mi više ne znamo šta da ti kažemo- poručila joj je Marija Šerifović ove subote, a Milica je nakon pevačicnie izjave ceo studio iznenadila odgovorom.

Biću zvezda, to je sigurno, da li ovde ili negde drugde, biću, to je sto posto, sigurno!

Ceo intervju sa Milicom Kostadinović posluštajte u videu na početku teksta.

milica kostadinović plače

BONUS VIDEO: Ovako je Milica Kostadinović pevala u „Zvezdama Granda“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/F. Pavlović/Grand,
Autor: J. Jović/ A. Milinković