Da li prepoznajete pevačicu sa fotografije? Kolege je obožavaju, a zbog ovoga niko ne može da je prešiša

andreana cekic nekad

Devojčica sa fotografija danas je velika muzička zvezda, a slavu i popularnost stekla je učešćem u „Zvezdama Granda“ davne 2010. godine.

Osim vanserijskog glasa koji je krasi, pevačica je danas jedna od omiljenih među kolegama.

Ne samo da je stekla armiju fanova, već i velika prijateljstva na muzičkom nebu zbog čega već godinama važi za estradnu kumu broj 1.

Teško da ne znate o kome je reč, ali mi ćemo vam za svaki slučaj otkriti. Devojčica sa fotografije je verovali ili ne Andreana Čekić!

Podsetimo, Andreana se nedavno u razgovoru za Grand prisetila svog učešća u najpopularnijem muzičkom šouu i otkrila ko joj je bio najveća podrška.

U to vreme nismo imali mentora, bila je drugačija koncepcija takmičenja, ali mogu da kažem da sam imala jako veliku podršku od Snežane Đurišić tako što mi je dala par dobrih saveta. Tad sam i pevala njenu pesmu „Lepi moj“ i rekla mi je kako da se najbolje izrazim u njenoj pesmi. To ponosno ističem i neću nikada zaboraviti– otkrila je pevačica.

andreana cekic nekad

Inače, Andreana je kumovala Darku Laziću na svadbi sa Anom Sević od koje se kasnije razveo, međutim to nije uticalo na njihovo veliko prijateljstvo koje i danas traje.

A, pevačici ovo nije jedino kumstvo, s obzirom da je kumovala i koleginici Katarini Grujić koja se zarekla na ljubav pred Bogom svom izbaraniku Marku Gobeljiću.

andreana cekic nekad

BONUS VIDEO: Andreana Čekić i Prija ukrstle glasove

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/F. Pavlović/Grand,
Autor: J. Jović