„Sama zarađujem i ne pristajem na bilo šta“, Sara Reljić obradila veliki hit Suzane Jovanović: „Opisuje moj karakter“ (VIDEO)

471526ae3a2f4687501b80e2f28323dd06ef24d3

Popularna pevačica Sara Reljić snimila je novi „cover“. Ona je odlučila da obradi najveći hit folk zvezde Suzane Jovanović.

Pevačica otkriva i zbog čega je odabrala baš ovu pesmu koju je obradila sa razlogom.

Generalno volim pesme Suzane Jovanović i tražene su mi na svirkama. Pored toga što volim njene pesme volim i njen stil i energiju, pa sam tako odlučila da se povedem svojim instinktom i snimim ovu pesmu prema kojoj nikad nisam bila ravnodušna. Iako je pesma pisana za Suzana,ja se pronalazim u njoj 100% – rekla je pevačica.

sara reljic pr

Sara je otkrila i zašto njen način života i karakter odgovara baš tekstu pesme koja je donela veliku popularnost Suzani Jovanović.

Pesmu volim jer 100% opisuje moj karakter. Tekstopisac kao da je opisivao moje razmišljanje i sve sto mi se dešavalo posljednjih nekoliko godina. To što je devojka lepa, slatka i plava, ne mora da znači da je površna i da ide samo za nečijim novcem. Ja sam žena koja zarađuje sama za sebe, bori se kroz život i ne pristaje na bilo šta samo da bi dobila nešto materijalno. Tekst je odličan, i melodija je naravno super! Nadam se da će da prođe kao “Vodićemo mi ljubav” – rekla je Sara.

Celu obradu poslušajte u videu ispod.

Autor: Grand