Sanja Vučić otvoreno o zdravstvenom probolemu: „Ovo je uzrok svega“

SANJA VUCIC PZD SNIMANJE 30012023 FOTO MUNJA 5

Pevačica Sanja Vučić otvoreno je u medijima govorila o zdravstvenom problemu koji ima. Ona je svoju popularnost iskoristila kako bi ukazala na sve češći problem koji se javlja kod žena.

Hašimoto sindrom i problemi sa štitnom žlezdom izazvali su kod nje stanje da ne može lako da izgubi višak kilograma, a pevačica je u ranijim izjavama za medije isticala da je to često uticalo i na njeno samopouzdanje.

a2a49c31bdd1674ddbf9745d8ed8bfa11514554f

– Sve se to odrazilo na moje samopouzdanje i rapoloženje, a u tom trenutku smo krenuli ceo projekat sa grupom! Onda sam shvatila da svi negativni komentari, na primer, koje dobijamo kao javne ličnosti nisu vredni stresa. Ta osoba će jednu sekundu posvetiti tebi, i reći nešto loše ili napisati, i apsolutno više neće razmišljati o tebi. Nema onda potrebe da ja ceo dan provedem nervozna i ljuta razmišljajući o tome – rekla je ona nedavno.

4c4c545488967d4a1f987daa7ffbba2f1d5586f6

Sanja priznaje da je ovaj problem izazvao veliki preokret u njenom životu, a prisetila se momenta kada je saznala da mora redovno da uzima terapiju.

– Ja sam nezadovoljna, isključivo zato što nikako ne mogu da smršam! Imala sam problem sa štitnom žlezdom i mislim da je to ustvari uzrok svemu. Ona mi se i deslila zato što nisam bila hrabra ranije, nisam se oglašavala, nisam pričala u svoje ime, izražavala svoje nezadovoljstvo i sve me sustiglo. Što je najgore od svega, u tom trenutku nisam znala da imam takve probleme. Sada se lečim, imam terapiju – kazala je Sanja.

BONUS VIDEO- Sanja Vučić otvoreno o ljubavnom životu:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković