Login/Registracija

Sanja Vučić otkrila kako se godinama bori sa zdravstvenim problemom: „Nema potrebe da ceo dan provodim ljuta i nervozna“

Pevačica Sanja Vučić godinama ima problem sa štitnom žlezdom, a sada je gostujući u jednoj emisiji govorila o svim problemima koje Hašimoto sindrom nosi.

Sanja je priznala da je nezadovoljna jer ne može da izgubi kilograme, te da njeno zdravstveno stanje utiče na njeno samopouzdanje.

– Ja sam nezadovoljna, isključivo zato što nikako ne mogu da smršam! Imala sam problem sa štitnom žlezdom i mislim da je to ustvari uzrok svemu. Ona mi se i deslila zato što nisam bila hrabra ranije, nisam se oglašavala, nisam pričala u svoje ime, izražavala svoje nezadovoljstvo i sve me sustiglo. Što je najgore od svega, u tom trenutku nisam znala da imam takve probleme. Sada se lečim, imam terapiju – rekla je Sanja.

Pevačica je u drugom delu odgovora istakla da je sve ovo dosta uticali i na njeno samopozudanje, pa je otkrila kako prevazilazi te prepreke.

– Sve se to odrazilo na moje samopouzdanje i rapoloženje, a u tom trenutku smo krenuli ceo projekat sa grupom! Onda sam shvatila da svi negativni komentari, na primer, koje dobijamo kao javne ličnosti nisu vredni stresa. Ta osoba će jednu sekundu posvetiti tebi, i reći nešto loše ili napisati, i apsolutno više neće razmišljati o tebi. Nema onda potrebe da ja ceo dan provedem nervozna i ljuta razmišljajući o tome.

U videu pogledajte šta je Sanja nedavno rekla za Grand.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.M