Login/Registracija

Saša Kapor otkrio recept za srećan brak: „Mi ne živimo duplim životima“ (VIDEO)

Pevač Saša Kapor je gostujući u emisiji “Bez filtera sa Sarom Miom“ sa puno ljubavi govorio je o svojoj supruzi Nikolini Kovač i porodici, koja mi je kako je istakao najvažnija na svetu.

Sasa i Nikolina važe za jedan od najskladnijih parova na estradi, a iz braka dugog jednu deceniju imaju dvoje dece, sina i ćerku.

Pevač nam je priznao da mu je porodica stub svega i da ni on, ni njegova supruga ne bi dozvolili da se taj odnos u bilo kom trenutku uruši.

– Mir su porodični trenuci i to je moja oaza mira i tu crpim pozitivnu energiju. Kada dvoje imaju istu suštinu, isti pogeld na svet to nije teško. Mi nismo skandalozne osobe, da živimo duplim životima. Takvi smo kakvi smo, isti nam je pogled i porodica nam je stub svega i to je nešto što ne bismo dozvolili da nam se uruši u bilo kom trenutku- iskren je Saša.

Podsetimo, on je gostujući u ovoj emisiji otvoreno govorio o takmičenju „Zvezde Granda“, ali i o sujeti koju je doživeo na estradi.

– „Zvezde Granda“ su dragoceno životno iskustvo koje te oblikuje. Susrećeš se sa raznim stvarima i ljudima, sa pravim prijateljstvima, sa lažnim prijateljstvima, sa zdravim i dobrim namerama, sa lošim namerama, ali sve to čini život. Čovek pravi greške, nekome veruješ više i na kraju se ispostavi da nije bila dobra namera, ali to te učini mudrijim i iskusinijim za naredni periodIma dosta sujete. Sa tim sam se sureo na samim počecima kada je krenulo takmičenje za „Zvezde Granda“ u sezoni 2008/2009. Jednom prilikom sam čak izjavio kako nisam tako zamišljao taj estradni svet i da sam ga zamišljao lepše jer se tako predstavlja i boji u ružičasto, a nije tako. Ne generalizujem, ali opet i tu kao i u svačemu delim ljude na dobre i na loše – zaključio je on za Grand.

U videu pogledajte šta je još pevač rekao pred našim kamerama.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković