Sanja Vučić i Ćira pokidali vanvremenski hit, publika jednoglasna: „Bolji od originala“ (VIDEO)

Da na nastupima Dejana Ćirkovića Ćire vlada fenomenalna energija odavno je poznato, s obzirom da pevač poseduje famozni „X faktor“ kojim ume da podigne atmosferu na maksimum.

A kada se njemu pridruži i Sanja Vučić, jedan od najmoćnijih vokala na domaćoj estradnoj sceni, onda se pojavi razlog više da dobar provod bude neminovan.

SANJA VUCIC PZD SNIMANJE 30012023 FOTO MUNJA 76

Upravo to se dogodilo na jednom nastupu kada su u klubu ukrstili glasove Sanja i Ćira.

Oni su bukvalno pokidali vanvremenski hit Vesne Zmijanac i Dina Merlina „Kad zamirišu jorgovani“, a publika je bila oduševljena ovim Sanjinim i Ćirinim duetom.

CIRA ZGS SNIMANJE 30112022 FOTO MUNJA 5 ok

„Bolje od originala“, „Obožavam“, „Bravo“ neki su od komentara ispod snimka ovog maestralnog izvođenja velikog hita.

Sanja Vucic i Cira pokidali 3
Facebook/Dejan Ćirković Ćira

Naravno, nezaobilazni su bili njihove pesme poput Sanjinog „Omađijan“ i Ćirinog „Fenomenalno“ koje je publika pevala uglas sa pevačima.

Sanja Vucic i Cira pokidali
Sanja Vučić i Ćira pokidali hit

Odlična atmosfera pokazala je da su njih dvoje dobitna kombinacija za ludi i nezaboravni provod, a kako je zvučao ovaj tandem saznajte u videu na početku teksta.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ I:

Foto: Z.K.Munja/Printscreen facebook,
Autor: A.Dačić