Ćira otkrio detalje druženja sa Žikom i Popovićem, pa priznao sa kim je bolji: „Ne viđamo se više toliko“

Ćira otkrio detalje druženja sa Žikom i Popovićem
Ćira otkrio detalje druženja sa Žikom i Popovićem

Dejan Ćirković, poznatiji kao fenomenalni Ćirakoji preko 20 godina živi u Nemačkoj, ali ne dozvoljava da ga daljina udalji i od njegovih pravih prijatelja.

zika i cira
Ćira otkrio detalje druženja sa Žikom i Popovićem

Ćira otkrio detalje druženja sa Žikom i Popovićem

– Moje prave prijatelje mogu da nabrojim na prste jedne ruke. Jedan od tih prijatelja je i Saša Popović sa kojim se družim već 27 godina– rekao je Ćira nedavno za Grand, a kako je poznato da se druži i sa Žikom Jakšićem voditeljka ga je upitala ko mu je bolji drug.

– Žika mi je prijatelj od rođenja, ali od kada je u Beogradu ima puno posla i obaveza i ne stižemo toliko da se viđamo. Više se čujem sa Saletom kod njih često i idem u Opatiju– iskren je bio pevač.

zika jaksic promon nnk
Ćira otkrio detalje druženja sa Žikom i Popovićem

Ćira i otkrio da su se on i Žika samo jednom posvađali.

-Nešto sam ja prezreo na njega i naljutio se. Ja inače imam tu lošu osobinu da kada se naljutim više se ne mirim, ali njegova dobra osobina je što on zna to da proguta. Sećam se, ostavio sam gitaru nasred bine, seo u voz i vratio se za Štutgart i rekao gotovo, kraj Ritam srca- prisetio se pevač.

Čuvena izreka kaže „Posle svađe sve je slađe“, a tako je bilo i u njihovom slučaju.

-Žika je sačekao da sve prenoći, zvao me je i ja nisam hteo da se javim, kad on pozove opet. Rekao mi je „Izvini, pogrešio sam“ i pozvao me da sednemo, lepo razgovaramo i raščistimo kao ljudi. I tako smo nastavili dalje, ali da nije bilo njega, ko zna, ja sam baksuz (smeh)- ispričao je Dejan za Grand, a kakve je još pikanterije Ćira otkrio saznajte u videu ispod:

BONUS VIDEO- Ćira o svađi sa Žikom Jakšićem:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Č.