Marija Šerifović otkrila od čega boluje: „Zbog toga sam bila na dijeti“ (VIDEO)

Igrom slučaja Marija Šerifović je u „Zvezdama Granda“ otkrila od čega boluje i da mora na dijetu.

Sve je krenulo od svađe sa Viki Miljković koja je takmičaru poručila da treba da smrša.

-Ukoliko do sledećeg pojavljivanja ne budeš smršao… Ne može da ima ovoliko godina i da se bavi ovim poslom ako…- pokušala je Viki da kaže Omaru Džaferoskom, međutim Marija je prekinula u startu tvrdeći da je diskriminacija.

marija šerifović bolest
Marija Šerifović i Viki Miljković svađa

To se u civilizaciji tako ne govori, prestanite da budete zatucani, nevaspitani i sve ostalo. Možda dečko ima zdravstveni problem i ne može da smrša. Niste u pravu – odgovorila je Šerifovićeva, a Ceca je bezuspešno pokušavala da smiri strasti između koleginica.

-Ma bre, možda voli kako izgleda, šta vam je?– pobunila se Svetlana.

-Hoću samo da kažem da postoje načini da se to kaže i sprovede u delo. Violeti je odvratan način. Omare, ako se ti osećaš lepo u svojoj koži zadrži taj put, a ako smatraš da ćeš se bolje kretati, disati i pevati, onda izvoli smršaj. A ne, nećeš da dobiješ moj glas ako ne smršaš- vikala je Marija tvrdeći da je Violeta nevaspitana.

bolest marija šerifović
Marija Šerifović

Uprkos tome Viki je i dalje bila pri svom stavu koji je sve vreme podržavao i Đorđe David.

Ako momku sa 22 godine, koji se bavi poslom koji se bavi, stoji na ovoj sceni, koji koliko znam nije bolestan, ništa mu ne fali. Vrlo je normalan, zdrav i prav. Ne treba da polazimo od toga da je neko bolestan, želim vam svima da ste zdravi, veseli i srećni. Znači, treba da se potrudiš da skines dve, tri kile jer ne treba da izgledaš tako u tim godinama – objasnila je Viki, ali Marija je ponovo burno odreagovala.

Ćuti bre ne lupetaraj. Ja sam na dijeti bila jer imam diskus herniju, a to što sam debela, zar misliš da bih ja zbog nekog mršavila? O Bože, to prepuštam manje talentovanim pevačicama, budite mršave jer ne znate da pevate.

marija šerifović zdravlje

Iako inače izbegava da se meša, ovoga puta Snežana Đurišić stala je u odbranu Marije Šerifović.

Mi debele se slažemo sa Marijom – dodala je Sneža pokušavajući da unese malo šale, a onda se umešao Saša Popović.

-Kad je Marija u pitanju, ona je svoju popularnost i slavu stekla ovakva kakva je, verujte. Ona može da bude i debela i mršava i kakva god hoćete, to je Marija Šerifović. I verujte, kada bi Marija smršala, to ne bi bila ona– istakao je Sale.

Celu svađu pogledajte u videu na početku teksta.

marija šerifović bolest

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/F. Pavlović,
Autor: J. Jović