Login/Registracija

Sanja Marinković: „Žene su me plašile, svašta su mi pričale“

sanja marinkovic prakticna

Voditeljka Sanja Marinković (49) veliki je pobornik zdravog načina života, pravilne ishrane i vežbanja, što je i tajna njene vitke linije u petoj deceniji.

Ali iako je od najranijeg detinjstva fizički aktivna i vodi računa o svom izgledu, ne krije da su je u mlađim godinama starije žene zastrašivale.

Kada sam bila mlađa neke žene u zrelijim godinama su umele da me plaše, kao videćeš kad budeš trudna, kad ti se opusti stomak, pa kao kad dobiješ trudničke ruke, pa kad se to opusti. Svašta su mi žene pričale. Evo, ja bila trudna, Strahinja sada ima 15 godina, takva sam- kakva sam-istakla je Sanja u emisiji „Praktična žena“ i nastavila:

Stvarno mislim da je važno da se neguješ, da radiš na sebi. Volim ženama da kažem da nikad nije kasno za novi početak, da li je reč o ljubavi, majčinstvu, karijeri…Mislim da je svako vreme pravo vreme.

Screenshot 2023 06 15 232334

Pored svakodnevne nege i vežbanja, Sanja posebnu pažnju posvećuje i pravilnoj ishrani koja često podrazumeva i sirovu hranu. U šali kaže da se u njenoj kuhinji spremaju samo biljke.

-Volim pravilnu ishranu i sve manje jedem meso. Poslušala sam neke mudrije od mene, i uglavnom jedem sirovu hranu. Zapravo ne jedem ništa (smeh). Mislim da sam pre 15 godina u restoranu naručila glavno jelo, to uopšte ne radim, ne naručujem i ne jedem glavna jela, radije naručim malo startera. I nije to odricanje, ja u tome uživam, našla sam neki sistem koji mi odgovara. Treniram, ujutru ne jedem ništa, popijem samo sok, posle kafu i oko 13 čas prvi put unesem hranu– otkrila je Sanja i priznala da mnoge namirnice nije jela deceniju i više.

-Moram da kažem da već deset, petnaest godina ne jedem žumance, jedem samo belance. Unesem tako samo protein, žumance sam skroz izbacila. I kad pravim kajganu, pravim je samo od belanaca-priznala je voditeljka i otkrila da je prvu kafu popila u trudnoći, kada je imala 34 godine. Od tad u ovaj napitak umesto šećera ubacuje kašićicu meda.

Tajnu njene vitke linije podelila je u emisiji „Praktična žena“, a njeno gostovanje možete da pogledate u videu ispod.

Foto: Printscreen,
Autor: I. Ankić