RIGOROZNA ISHRANA: Ovih jela se odrekao Saša Popović, a nećete verovati šta doručkuje (VIDEO)

Takmičarima u „Zvezdama Granda“ Saša Popović često zamera kad ne vodi računa o liniji i višku kilograma. Direktor „Grand produkcije“ sve to radi sa razlogom jer zna da je uz malo discipline moguće doći do idealne kilaže. On se već godinama hrani zdravije i vodi računa o svakom obroku. 

„Trudim se da doručkujem, ručam i večeram kod kuće. Osim kad snimamo „Zvezde Granda“ onda imamo pauzu i obično večeramo oko 6 sati. Što se tiče doručka to mi supruga sprema ali i nije neki doručak. Ja doručkujem crnu kafu bez šećera i jednu kiflu koju podelimo na četiri dela i iztostiramo. To je moj doručak. Za ručak volim da jedem meso sa salatom bez hleba, večera takođe slična. Ko hoće da smrša neka za ručak dva, tri dana  na primer jede kajganu sa povrćem. Mora lagano da se jede da bi se održavala linija“, otkriva svoj recept Popović. 

Direktor „Grand produkcije“ priznaje da je ranije voleo da jede tradicionalne specijalitete posebno u Novom Sadu kod svojih roditelja gde se baš dobro jelo ali je morao da promeni režim. Pogledajte: 

https://youtube.com/watch?v=qIPvSO2cPrE%3Fstart%3D1542
Foto: Z.K.Munja ,
Autor: A.Bakić