Sanja Marinković ogorčena na muškarce: Vode ljubav, a onda traže 100 evra

sanja marinkovic 1

Voditeljka je posle razvoda i dalje sama, a od emotivnog partnera očekuje da bude ambiciozan, pomalo iracionalan, i da ima emocije

Voditeljka Sanja Marinković iza sebe ima jedan propali brak. Mnogo puta se naslušala tuđih ljubavnih problema, bračnih brodoloma kojima je ostala šokirana, a koji su ujedno za nju bili velika lekcija. 

U njenoj autorskoj emisiji „Magazin In” često se polemiše o muško – ženskim odnosima, a Marinkovićeva je sada otkrila kako ona gleda na muškarce.

Muškarci ne vole žene koje mnogo rade i ne vole žene koje su mnogo zauzete. Oni vole da imaju kontrolu nad nama. Meni se desilo da se dopisujem sa muškarcima i da mi se nikada ne jave. Milomir Marić mi je jednom rekao: „Maco, o čemu oni tebi da pričaju kada ti sve znaš.” Potreban mi je muškarac koji je ambiciozan, pomalo iracionalan, da ima emocije… – rekla je Sanja, pa dodala:

Da ima tu neku lakoću življenja koja mu neće zavisiti od lakoće keša. Mislim da muškarci u istom danu mogu da imaju odnose i sa ženom i sa ljubavnicom bez problema. Moja drugarica je doživela najluđu situaciju. Vodila je ljubav sa nekim muškarcem, posle joj je tražio 100 evra na zajam. Romantično veče, sve je bilo super, s*ks do zore, on zove sutra i traži 100 evra na zajam. Pa, čekaj čoveče gde si pošao? Meni su rekli da mi fali vaginalna inteligencija.

Marinkovićeva je iznela svoj stav i o muškarcima koji varaju svoje partnerke. 

Oženjeni muškarci su mnogo agilniji kada je reč o udvaranju drugoj ženi koja je slobodna. Oni su najagilniji i najodlučniji i odmah će da pošalju poruku. Odmah znaju šta hoće i kod njih nema uopšte razmišljanja. Muškarci koji su u braku i žele da varaju ženu su najagilniji u tome da to urade. Ima muškaraca koji su papučari kod kuće, a napolju vole da se „mačuju sa svojom seksualnošću”. Nemam partnera i dosta izlazim sa drugaricama i mogu knjigu da napišem o oženjenim muškarcima i njihovoj agilnosti da se udvaraju i u restoranima i u klubovima. Prvi muškarci koji šalju piće i pitaju za status su oni koji imaju burme – ispričala je Sanja. 

Postoji i ona druga strana, kada žene nisu verne muškarcima, a Marinkovićeva je i o ovoj temi progovorila za medije.

Svakoj ženi može da se dogodi ako je prilika da joj strast pomuti razum i niko ne može da me ubedi da to ne može da se desi. To može da se ne desi samo u situaciji visoke kontrole ili nesigurnosti u sebe, pa da ne dopustiš da ti se to desi, a znam i takve žene. Ima žena koje su isfrustrirane, nesigurne, nemaju dovoljnu kulturu tela, a sve im se hoće, pa onda ubede sebe kako im se u stvari ništa neće. U stvari kada imaju dovoljno samopouzdanja i zadovoljne su sobom, desi im se neka strast prema nekom muškarcu – rekla je ona, pa dodala:

Retka je ta koja neće da se prepusti. Pre svega mislim na one koji su jako dugo godina u braku. Stvar je kontrole da li hoćeš ili nećeš u tom trenutku. Zanemarivanje najbrže potroši ljubav u braku ili vezi. Nekada mislimo da je kod komšije sve lepše, a on u stvari bije ženu i jadna žena svako veče dobije batine.

Foto: Instagram/Printscreen,
Autor: 24sedam/I.Grk