„Radila sam 6 godina bez dinara“, Sanja Marinković otkrila detalje prvog televizijskog posla: „Urednici su nas kažnjavali“

Sanja Marinković radila bez plate
Sanja Marinković radila bez plate

Danas jedna od najpoznatijih voditeljki u Srbiji, Sanja Marinković radila je bez plate prilikom svog prvog televizijskog angažovanja u koje se upustila kada je imala 22 godine.

U emisiji „Zvezde Granda Specijal“, Sanja se prisetila svojih početaka koji nisu bili laki kada je sama morala da uči i snalazi se.

GOSTI ZGS SNIMANJE 30112023 FOTO MUNJA 28 ok

Imala sam 22 godine. Rts u to vreme nema šminkera ujutru na smeni, nema ni ključ ujutru od šminkernice. Tebe dovezu i puste te. Ne postiji garderoba, ne postiji frizer, ništa. Ja sam se uveče fenirala kod kuće, sama sam se tapirala i sama sam se šminkala, a ja ni danas ne znam da se našmikam sama. Obzirom da nije postojala garderoba, meni je sve šila moja mama za jutarnji program te komplete. Tamo je bio fundus sa nekim kostimima to nije bio ni moj stil, ni broj- objašnjava voditeljka koja za svoje angažovanje nije bila plaćena.

sanja marinkovic 3
Sanja Marinković radila bez plate

Sanja Marinković radila bez plate

Radila sam 6 godina bez dinara. Bili su honorari koji su bili obećani, nikad isplaćeni. Onda kada su mi isplatili desila se inflacija i to nije vredelo ništa. To je bilo vreme Miloševića urednici su nas kažnjavali za svaku izgovorenu reč koja nije bila adekvatna i sećam se da sam dobila kaznu ukinut honorar, i pitala sam se koji honorar kada ga nikad nisam dobila– ispirčala je u Grandovoj emisiji.

BONUS VIDEO- Sanja Marinković sa 22 godine:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić