„Plašila sam se da mi majka i sestra ne stradaju“ Naša pevačica preživela jezive scene tokom rata: „Kuća mi je bila puna izbeglica“

sanja djordjevic

Sanja Đorđević uživa u mirnom životu koji krije od očiju javnosti, a iako bi mnogi pomislili da su ovoj pevačici koja se udala cvetale ruže, realnost je drugačija. Bezbrižno detinjstvo u Bosni prekunio je rat koji je na nju ostavio bolna sećanja.

Naime, zbog rata u Bosni i Hercegovini, folk pevačica je ostala bez skoro svih dragih uspomena, ali njena porodica uspela je da sačuva jednu crno-belu fotografiju koju je želela da podeli sa svojim pratiocima.

Sanja DJordjevic

 Ovo mi je jedina slika koju sam srećom dobila od familije. Samo ovu imam i sretna sam jer su mi sve slike, nažalost, izgorele u gradu gde sam odrasla. Au, kako me je mama pustila u ovako kratkoj haljinici? Kaže da sam vrištala i morala jadna žena da mi udovolji. – emotivno je napisala Đorđevićka, što je raznežilo njene fanove.

Sanja je, inače, odrasla u Sarajevu, a grad je napustila tokom ratnih devedesetih. Tada je već bila udata za nekadašnjeg fudbalera Petra Đorđevića, sa kojim se po odlasku iz Bosne i Hercegovine skućila u Švajcarskoj, gde je on nastavio karijeru.

Sanja djordjevic 1 1

-U vreme rata u Bosni suprug i ja smo otišli u Švajcarsku, pa smo se tamo skućili i pružili utočište ljudima koji su izbegli. Kuća mi je bila puna izbeglica, a pored toga, strepela sam kad su iz Sarajeva odlazile moje sestre i majka. Moja ćerka Ivana nikad nije sama spavala u sobi jer smo ljude useljavali i ispraćali svakodnevno – ispričala je svojeveremeno Sanja za medije i dodala:

-Užasno je vreme rata, to znaju svi koji su se našli u takvim situacijama. Plašila sam se da mi majka i sestre ne stradaju u putu, jezivo je bilo. Bila sam mlada i mogla sam da živim s milion ljudi. Nije mi smetala buka. Plakali smo svi od straha, ali smo preživljavali i verovali u bolje sutra. Morala sam da odrastem preko noći u vreme devedesetih. Kad smo se vratili u Srbiju, počela sam da gradim karijeru i skroz sam se dala publici.

BONUS VIDEO: Keba prekinuo Cecin intervju

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Autor: S. Č.