Aca Ilić i Bilja Jevtić slave jubilej, uključili i Sašu Popovića: „Ko nije tu, kao i da ne postoji“ VIDEO

„Grand produkcija“ slavi 25 godina postojanja, ali i 10 godina od kako postoji televizija Grand, a u nedelji jubileja, Aca Ilić i Bilja Jevtić prisetili su se svog dolaska u najveću produkcijsku kuću.

U razgovoru za naš portal, Aca je priznao da dolazak u Grand smatra jednom od najboljih odluka u svojoj karijeri.

-Brzo je prošlo sve, sećam se prvog emitovanja televizije Grand i početka Grand produkcije, ali i mog dolaska 1999. godine kada sam snimio prvu ploču. Imam zavidan radni staž u Grandu- rekao je Aca sa osmehom, a njegova supruga, iako se kasnije priključila, takođe je snimila nekoliko albuma i singlova za Grand.

aca ilić i biljana jevtić grand

Što bi Bilja rekla ‘gde muž tu i žena’, te njen dolazak u najveću produkcijsku kuću nije bio iznenađenje.

-Sa Grandom je uvek bila prelepa saradnja i što je najvažnije, još uvek traje i trajaće- poručila je pevačica, pa se dotakla saradnje saradnje sa Sašom Popovićem.

-Uvek smo imali super saradnju i divnu komunikaciju, mada mi smo njega poznavali i ranije. Šta da se kaže, osim da je on jedan profesionalac, uvek je znao da postavi sve na svoje mesto, onako kako treba- rekla je pevačica, a njen suprug je pomenuo i direktora Grand televizije, Gorana Šljivića.

-Imamo divnu saradnju i sa Goranom, ali i jedno lepo drugarstvo. Jednostavno volimo da dođemo kod vas jer je uvek pozitivna atmosfera. U principu ko nije u Grandu, kao da nije nigde. Ovo je ozbiljna kuća i sve što vredi i što je dobro je u Grandu- istakao je Aca.

aca ilić i biljana jevtić grand

Pevač ističe i da je Grand produkcija prozor u estradni svet i da je ponosan što je mnoge mlade talente vinula u najveće zvezde.

-Grand je spojio diskografsku kuću i televiziju tako da je sve lakše, posebno za mlade pevače koji imaju mogućnost da promovišu sve na jednom mestu. Danas nemate mnogo konkurencije, nekako Grand drži primat – poručio je pevač.

Sa ekipom Grand produkcije Bilja i Aca doživeli su mnogo lepih trenutaka, a na pitanje da li se sećaju neke anegdote sa snimanja, pevač je odgovorio sa osmehom.

-Ima ih mnogo, mada ne mogu sad da se setim konkretno. Bio sam tu i kada je Saša Popović pravio one skečeve, pa onda kad se pravila ona estradna škola, bilo je malo i glume, nije sve bilo samo pevanje. Svi ti videi danas imaju milionske preglede, tako da bilo je mnogo zanimljivo- istakao je Ilić i ponosno istakao da je cela Grandova ekipa uvek bila spremna da mu izađe u susret.

-Važno je da kažem da su ovde svi bili fer, od kafe kuvarica pa do direktora. Kad god nam je nešto trebalo svi su bili tu za nas. Iako smo i Biljana i ja snimali ranije i za druge kuće, Grand smo uvek doživljavali kao svoju- rekao je za naš portal.

aca ilić i biljana jevtić grand

Saša Popović decenijama unazad važi za estradnog maga i čoveka koji, kada je reč o pevačima, pravi neporešive poteze, o čemu je Aca Iić govorio za Grand.

-Saša Popović je napravio pravi potez što je tada pored mladih pevača doveo i zadržao u svom jatu pevače takozvane prve lige. Dovoljno je da pogledate doček Nove godine uz Tozovca, Šabana Šaulića, Marinka Rokvića… Ali svaka prva liga, pevačka je bila u Grandu. Svaka čast na tome što je pored mladih pevača koje je afirmisao sačuvao ono najbolje što ova zemlja ima- poručio je Ilić.

Ceo razgovor sa Biljom i Acom poslušajte u videu na početku teksta.

aca ilić i biljana jevtić grand

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/F. Pavlović/Grand,
Autor: J. Jović/ A. Dačić