Go stomak i uske helanke: Sandra Rešić se transformisala, fanovi ne veruju šta vide (FOTO)

sandra resic

Rijaliti učesnica i pevačica Sandra Rešić godinama je kuburila sa viškom kilograma, a nakon neverovatne borbe i upornosti pevačica je svoju liniju dovela do savršenstva, što je sada i pokazala na društvenim mrežama.

Naime, u jednom trenutku Sandra je imala čak 92 kilograma, a sada se ne libi da ponosno ispozira u topu i uskim helankama.

-Nova ja- poručila je pevačica uz fotku koja je izazvala lavinu komentara na društvenim mrežama, a pevačica je posebne pohvale dobila za svoj isklesani stomak i izvajane noge.

Sandra je smršala skoro 50 kilograma, a svojevremeno je govorila o autofagiji pomoću koje se stesala.

-Kad sam počela sa autofagijom, bilo mi je teško. Čak i tih šest sati tokom kojih sam jela unosila sam vrlo malo hrane. Zbog toga sam padala u nesvest! Po ceo dan mi je bilo loše, ali mi se s vremenom organizam navikne na to da malo jedem – rekla je Sandra jednom prilikom za „Alo“.

a4acfd87f3f1ad8bdf1d475dd36013e505103dff

Inače, Sandra je nedavno obradovala publiku novom pesmom, a ta emotivna balada sa moćnim tekstom osvajila je mnoga srca već na prvom slušanju.

Numera nosi naziv „Eto“, a mlada pevačica je za nju snimila i visokobudžetni spot koji apsolutno prati tekst i harmoniju pesme.

-Pucam u nas da zabole grudi, na srce stavljam glavne uloge. U svojoj seriji ti junak budi, samo me mani glavne uloge. Nekome gore, nekome bolje, ali vrištaćemo tiho oboje – glasi refren nove pesme, koju možete poslušati u videu ispod.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Instagram / sandra_resic,
Autor: K. Marković